Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (2)
 2. 4 tot 6 werkdagen (7)
 3. 5 tot 7 werkdagen (162)
 4. 8 tot 10 werkdagen (21)
 5. 10 tot 15 werkdagen (1)
 6. 20 tot 25 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (4)
 2. 50 (7)
 3. 100 (169)
Materiaal
 1. Katoen (73)
 2. Kunststof (1)
 3. Non woven (2)
 4. Nylon (14)
 5. Overig (16)
 6. Polyester (73)
Bedrukking
 1. 1 kleur (191)
 2. 2 kleuren (181)
 3. 3 kleuren (181)
 4. 4 kleuren (180)
 5. Fullcolor (2)
Soorten polo's
 1. Korte mouw (18)
 2. Lange mouw (3)
Soorten t-shirts
 1. Met korte mouwen (17)
 2. Met lange mouwen (6)

Kleding

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Kleding bedrukken met eigen ontworpen opdruk zonder lang te hoeven wachten. Bij Suprème Relatiegeschenken staan wij voor een goede kwaliteit producten met een snelle levertijd. Wij begeleiden het gehele proces vanaf dat u de bestelling bij ons heeft geplaatst. Dit kan gewoon eenvoudig via de website, waarbij u meteen de eigen ontworpen opdruk kunt uploaden. Als de bestelling bij ons binnen is, zal één van onze medewerkers telefonisch of per mail contact met u opnemen. Tevens ontvangt u altijd binnen 48 uur een gratis digitale proefdruk van de bestelde kleding met uw ontworpen opdruk.

Bedrukte kleding wordt veel besteld, vooral omdat dit een zeer grote groep met verschillende producten omvat. Kleding met bedrukking is vrijwel voor iedere gelegenheid te gebruiken en is tegelijk duurzaam in gebruik. U kunt de kleding gewoon vaker gebruiken, bijvoorbeeld tijdens terugkerende open dagen, beurzen, maar ook als werkkleding. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u onder andere:

 • Bodywarmers;
 • Jassen;
 • Overhemden;
 • Polo’s;
 • Running;
 • Softshell.

Kleding bedrukken en borduren

Kleding kan zowel worden bedrukt als worden geborduurd. Het verschil tussen beide is het makkelijkste uit te leggen aan de hand van een voorbeeld. Bij een bedrukking met bijvoorbeeld de bedrukkingstechniek zeefdruk of transferdruk, komt deze ‘’op de kleding’’ te liggen. De bedrukking hecht zich echter wel goed, waardoor deze lang blijft zitten. Bij het borduren van kleding komt de bedrukking meer ‘’in de kleding’’ te liggen, omdat er gebruik wordt gemaakt van steken en garen die door de kleding heengaan. De levertijd van beide soorten bedrukkingen is gelijk, uw keuze hoeft hier dus niet van af te hangen. Vaak kiest men aan de hand van de doelgroep of het beoogde doeleinde.

Kleding bedrukken kunt u vanzelfsprekend met verscheidene kleuren, waardoor u een opvallend geheel kunt creëren. Bij ieder kledingstuk kan de grootte van de bedrukking anders zijn. Dit heeft onder andere te maken met het materiaal en de oppervlakte waarop kan worden bedrukt. De medewerkers van Suprème leggen u graag uit hoe het door u gewenste kledingstuk kan worden bedrukt. Zij zijn iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur te bereiken via onderstaande gegevens:

Ontdek alle uitvoeringen!

Ontdek alle uitvoeringen, zoals: running, softshell en polo’s.