Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (3)
 2. 5 tot 7 werkdagen (8)
 3. 8 tot 10 werkdagen (17)
 4. 10 tot 15 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (4)
 2. 50 (13)
 3. 100 (11)
Materiaal
 1. Acryl (1)
 2. Glas (1)
 3. Hout (1)
 4. Imitatie leer (1)
 5. Kunststof (2)
 6. Metaal (7)
 7. Overig (16)
 8. Polyester (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (31)
 2. 2 kleuren (25)
 3. 3 kleuren (25)
 4. 4 kleuren (25)
 5. Fullcolor (2)

Wijnbenodigdheden

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte wijnbenodigdheden, een veelomvattende categorie!

Onder bedrukte wijnbenodigdheden worden verschillende producten verstaan. Hieronder een aantal wijnbenodigdheden die wij leveren:

-          Geschenktasjes

-          Wijnthermometers

-          Kava wijnflessenstoppers

-          Wijnkoelers

-          Wijnsets

-          Wijn & champagne sets

-          Wijnopeners

-          Wijnrekken

-          Wijnkaraf

-          Kaas- en wijnsets

Bedrukte wijnbenodigdheden om weg te geven

Bedrukte wijnbenodigdheden zijn relatiegeschenken die u over het algemeen weggeeft aan speciale relaties. Dit wordt vaak gedaan omdat de meeste bedrukte wijnbenodigdheden nogal kostbaar zijn. Onder bedrukte wijnbenodigdheden verstaan we dus ook wijnsets. We hebben een ruim assortiment in bedrukte wijnsets. Bedrukte wijnsets biedt Suprème aan in meerdelige sets. Suprème heeft de volgende meerdelige wijnsets in haar assortiment:

-          2-delige wijnsets. Een 2-delige set bestaat vaak uit een flessenstop en een sommeliersmes of een flessenopener.

-          3-delige wijnsets. Een 3-delige set bestaat vaak uit een kurkentrekker, flessenstop en een druppelvanger.

-          4-delige wijnsets. Een 4-delige wijnset bestaat vaak uit een sommeliersmes, flessenstop, druppelvanger en een schenktuit.

-          5-delige wijnsets.  Dit is een wijnset met bijvoorbeeld een kurkentrekker en 4 vierkante onderzetters met een fluwelen bodem.

-          9-delige wijnset. Dit is een wijnset bestaande uit: 2 flessenstoppers, een druppelvanger, een thermometer, een foliesnijder, een trechter en een kurkentrekker.

Bedrukte wijnbenodigdheden voor een voordelige prijs!

Toch bedrukte wijnbenodigdheden weggeven en voor een voordelige prijs? Aan deze doelgroep denkt Suprème ook. U kunt er namelijk ook voor kiezen om geschenktasjes weg te geven. Dit zijn de voordeligste bedrukte wijnbenodigdheden en zijn dus makkelijker om weg te geven.

Bedrukkingstechnieken

Bedrukte wijnbenodigdheden zoals wijnsets zijn vaak van metaal en dan is het het mooist om het relatiegeschenk te graveren. Plastic wijnbenodigdheden worden echter vaak door middel van een tampondruk gedrukt.

Leg contact met onze medewerkers!

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan mag u altijd contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 op 078 48 1828. Via de mail kunt u ons ook contacten: info@supremerelatiegeschenken.be.

Chat met ons!

Om klanten nog sneller en beter van dienst te kunnen zijn is het nu ook mogelijk om met ons te chatten. Van 08.30 tot 17.00 zijn wij online en kunt u live met ons chatten. Zo heeft u binnen enkele seconden antwoord op uw vraag!