Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 8 tot 10 werkdagen (1)
Materiaal
  1. Katoen (1)
Bedrukking
  1. 1 kleur (1)
  2. 2 kleuren (1)
  3. 3 kleuren (1)
  4. 4 kleuren (1)

Theedoeken

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bij een bedrukte theedoek wordt meteen gedacht aan het afdrogen van de afwas. Maar niks is minder waar, een theedoek is ontzettend leuk om samen weg te geven met een handdoek. Zo geeft u een compleet relatiegeschenk weg waar uw relatie écht iets aan heeft. 

Een bedrukte theedoek kan uiteraard worden weggegeven, maar ook prima binnen uw eigen bedrijf worden gebruikt. Niet alleen staat dit erg professioneel, maar ook zal het personeel dit erg leuk vinden.

Theedoeken bedrukken

Een theedoek kan bedrukt worden met verschillende bedrukkingstechnieken:

  • band inweving,
  • band printing,
  • zeefdruk.

Band inweving

Bij een band inweving wordt de bedrukking in de band van de theedoek geweven. Dit geeft een chique en opvallend resultaat. De inweving kan zeer goed in de wasmachine. U kunt bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam in de band laten weven.

Band printing

Een band printing is één van de meest gekozen bedrukkingstechnieken. Dit komt omdat deze bedrukkingstechniek al vanaf kleine aantallen mogelijk is. De bedrukking wordt op de band van de theedoek bedrukt. Deze bedrukking laat niet los in de wasmachine en geeft een mooi effect aan een theedoek. Ook zit de bedrukking in gebruik totaal niet in de weg. Een ander voordeel van deze bedrukkingstechniek is de snelheid, een theedoek kan namelijk erg snel bedrukt worden middels een band printing, waardoor u de bedrukte theedoeken snel in huis kunt hebben.

Zeefdruk

Bij een zeefdruk valt de bedrukking iets kleiner uit dan bij de andere bedrukkingstechnieken. Een zeefdruk is een goedkopere bedrukkingstechniek dan een band inweving of band printing. Een zeefdruk geeft een duidelijke bedrukking weer. Er kunnen hierbij verschillende kleuren worden gebruikt.

Bij de bedrukte theedoeken ontvangt u vooraf, net zoals bij onze andere geschenken, een gratis digitale proefdruk. Deze ontvangt u per mail en hierop is de theedoek afgebeeld met de gewenste bedrukking. De positie van de bedrukking en het lettertype zijn hierop duidelijk te zien.

Als u vragen heeft over de bedrukkingstechnieken of over de theedoeken zelf, dan kunt u altijd vrijblijvend uw vragen stellen aan het verkoopteam. 

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam.

Meer keuken artikelen

Bekijk ook schorten, messensets en snijplanken.