Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 5 tot 7 werkdagen (1)
 3. 8 tot 10 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (3)
 2. 100 (1)
Materiaal
 1. Bamboe (1)
 2. Hout (4)
 3. Metaal (1)
 4. Nylon (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (3)

Snijplanken

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Een bedrukte snijplank is vaak niet het eerste geschenk waar men aan denkt, maar kan toch heel leuk gecombineerd worden. Bij Suprème Relatiegeschenken zijn we hier al langer van op de hoogte en daarom vindt u bovenstaand in ons assortiment ook verschillende snijplanken waaruit u kunt kiezen en deze kunt laten bedrukken. Voorbeelden zijn:

 • bamboe;
 • met broodmes;
 • met handvat;
 • kunststof.

Bedrukte snijplanken zijn, zoals net ook al genoemd, te combineren met leuke andere relatiegeschenken, maar ook met eten. Een snijplank bedrukt met uw eigen logo of bedrijfsnaam kan ideaal gecombineerd worden met een bedrukt mes. Hierdoor is het relatiegeschenk volledig en kan deze meteen in gebruik worden genomen. Echter, kunt u de bedrukte snijplank dus ook combineren met eten. Denk aan een aantal verpakte kazen of worst, leuk ingepakt met cellofaan en bijvoorbeeld een kaartje. Ook het verpakken van een bedrukte snijplank kunnen wij voor u regelen. Wij hebben namelijk een jarenlange samenwerking met De Werkwijzer uit Oldenzaal. Hier wordt u geschenk met veel plezier en extra zorg ingepakt. U kunt hierbij de verpakking zelf samenstellen.

Snijplanken bedrukken

Snijplanken bedrukken kan op twee manieren. Allereerst kunt u het oppervlak van de snijplank zelf voorzien van een bedrukking. Hierbij kunnen gewoon kleuren worden gekozen, waardoor er een opvallend geheel kan ontstaan. De bedrukking zal goed blijven zitten op de snijplank en daardoor dus ook lang meegaan. Een andere manier om de snijplank van een bedrukking te voorzien is door middel van een gravering. Hierbij kunt u zelf een plek aanwijzen op de snijplank waar u de gravering graag wilt hebben. Deze wordt dan aangebracht middels een laserstraal en is dan duurzaam aangebracht op de snijplank.

Een snijplank bedrukken, daarvoor bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en geven dan ook graag antwoord op al uw vragen. Natuurlijk maken zij ook graag een offerte op maat geheel vrijblijvend voor uw bedrijf. Wacht niet langer en neem meteen contact op met onze medewerkers via:

Meer keukenartikelen

Bedruk meer keukenartikelen, zoals ovenhandschoenen, wijnbenodigdheden en messensets.