Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 5 tot 7 werkdagen (2)
 3. 8 tot 10 werkdagen (10)
 4. 10 tot 15 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (3)
 2. 50 (3)
 3. 100 (2)
Materiaal
 1. Bamboe (1)
 2. Hout (1)
 3. Keramiek (1)
 4. Metaal (6)
 5. Overig (5)
Bedrukking
 1. 1 kleur (12)
 2. 2 kleuren (7)
 3. 3 kleuren (7)
 4. 4 kleuren (7)

Peper & zout

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Peper- en zoutstellen laten bedrukken

Een peper- en zoutstel bedrukt met uw eigen bedrijfsnaam en logo is een zeer origineel relatiegeschenk dat zeker zal worden gewaardeerd door uw relatie. Peper en zout laten ieder gerecht beter smaken en uw relatie zal u dan ook dankbaar zijn voor dit geschenk. Het peper- en zoutstel is voor u of uw relatie handig voor thuis, op kantoor of in de bedrijfskantine. Het is een cadeau dat veelvuldig zal worden gebruikt, uw bedrijfsnaam en logo worden steeds bekeken waardoor uw relatie iedere keer weer aan uw samenwerking wordt herinnerd. Een bedrukt peper- en zoutstel is ook een leuke toevoeging aan een kerstpakket of te combineren met andere relatiegeschenken. 

Verschillende soorten peper- en zoutstellen laten bedrukken

Bij Supremerelatiegeschenken.be bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan verschillende soorten peper- en zoutstellen in allerlei prijsklassen. Zo kunt u kiezen voor eenvoudige stellen of luxere uitvoeringen zoals de elektrische uitvoering. Hoe luxer het peper- en zoutstel, hoe hoger de prijs. U kunt voor een goedkopere variant kiezen wanneer u deze toevoegt aan een pakket of ter promotie van uw bedrijf. Voor vaste klanten kunt u kiezen voor een kwalitatief betere en luxere uitvoering. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u aangeven hoe het peper- en zoutstel moet worden bedrukt en kiest u de hoeveelheid die u wilt bestellen. Het bedrukken gebeurt door middel van een transfer- of zeefdruk, graveren is soms ook mogelijk. U kunt kiezen voor een kleurige bedrukking of juist voor een neutrale bedrukking. Voor dat het product definitief wordt bedrukt kunt u een proefdruk ontvangen zodat u weet hoe het peper- en zoutstel eruit komt te zien. Na akkoord wordt uw gehele bestelling bedrukt en zo snel mogelijk aan u geleverd.

Online relatiegeschenken bestellen

Naast peper- en zoutstellen biedt Supremerelatiegeschenken.be u een ruim assortiment aan andere relatiegeschenken in de categorie keuken. Zo kunt u kiezen om meerdere producten gezamenlijk te bestellen en cadeau te geven. Naast producten voor in de keuken bieden wij nog vele andere relatiegeschenken aan. Alle geschenken zijn te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. U kunt de producten in grote hoeveelheden bestellen, een combinatie aan producten is natuurlijk ook mogelijk. Bent u op zoek naar een passend relatiegeschenk dat bij uw doelgroep en bedrijf past maar komt u er niet uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag met al uw vragen en bestellingen.