Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (2)
 2. 5 tot 7 werkdagen (3)
 3. 8 tot 10 werkdagen (4)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 50 (2)
 3. 100 (3)
Materiaal
 1. Keramiek (1)
 2. Metaal (5)
 3. Overig (5)
Bedrukking
 1. 1 kleur (3)
 2. 2 kleuren (1)
 3. 3 kleuren (1)
 4. 4 kleuren (1)

Messensets

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Messen zijn onmisbaar in de keuken! Even snel wat groente snijden, het vlees voorbereiden of gewoon een boterham maken. Een mes wordt door een ontzettend grote doelgroep bijna dagelijks gebruikt. Denk dan eens aan de promotiekansen die bedrukte messen voor uw bedrijf kunnen opleveren. Een bedrukt mes zal namelijk vaak worden gebruikt en dus met veel mensen in contact komen. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u allerlei verschillende messen welke kunnen worden bedrukt, daarnaast zijn er ook nog eens complete messensets waaruit u kunt kiezen. U vindt bij Suprème Relatiegeschenken bijvoorbeeld messen: 

·      van keramiek;

·      met een funky uitstraling;

·      in jumbo uitvoering;

·      speciaal voor steaks;

·      met een messenblok;

·      voor koks, van een hoge kwaliteit. 

Bedrukte messen kunnen dus voor veel doelgroepen worden besteld. De echte koksmessen met een bedrukking zijn ontzettend leuk om cadeau te doen wanneer u veel te maken heeft met koken, keukens of levensmiddelen. 

Bedrukte messen in een kerstpakket

Bedrukte messen worden ook vaak besteld in de webshop van Suprème Relatiegeschenken om toe te voegen aan een kerstpakket. Een bedrukt mes is immers een graag gezien geschenk en door de bedrukking wordt er een persoonlijke tint aan het kerstpakket gegeven. 

Het bedrukken van de messen

Het bedrukken van messen kan met de bedrukkingstechniek tampondruk, maar kan ook met een gravering. U kunt hier zelf een keuze in maken, maar u moet er daarbij wel rekening mee houden dat niet ieder soort mes kan worden gegraveerd. Uiteraard geven onze medewerkers u daar graag meer informatie over. Zij kunnen u bijvoorbeeld allerlei messen aanwijzen welke kunnen worden gegraveerd. Hetzelfde geldt uiteraard voor de tampondruk. Met een tampondruk kunnen immers kleuren worden gebruikt in de bedrukking, wat bij een gravering niet mogelijk is. 

Neem meteen contact op met de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken: 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      online chat in de webshop. 

Nog veel meer keukenbenodigdheden in de webshop!

Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u nog veel meer keukenbenodigdheden in de webshop met uw eigen bedrukking bestellen. In de webshop vindt u naast bedrukte messen, namelijk ook de volgende relatiegeschenken: ovenhandschoenen, schorten en snijplanken. Voorzie ook deze van uw eigen bedrukking, net zoals de bedrukte messen!