Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (14)
 2. 4 tot 6 werkdagen (17)
 3. 5 tot 7 werkdagen (16)
 4. 8 tot 10 werkdagen (97)
 5. 10 tot 15 werkdagen (14)
 6. 20 tot 25 werkdagen (10)
Minimale afname
 1. 25 (27)
 2. 50 (43)
 3. 100 (33)
Materiaal
 1. Acryl (1)
 2. Aluminium (8)
 3. Bamboe (2)
 4. Glas (1)
 5. Hout (6)
 6. Imitatie leer (1)
 7. Katoen (13)
 8. Keramiek (2)
 9. Kunststof (9)
 10. Metaal (34)
 11. Non woven (2)
 12. Nylon (1)
 13. Overig (59)
 14. Polyester (8)
Bedrukking
 1. 1 kleur (131)
 2. 2 kleuren (93)
 3. 3 kleuren (92)
 4. 4 kleuren (91)
 5. Fullcolor (7)
Soorten sleutelhangers
 1. Met flesopener (4)

Keuken artikelen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Suprème België heeft de volgende verschillende soorten keuken artikelen:

-          Bedrukte flesopeners

Bedrukte flessenopeners heeft Suprème in verschillende soorten en maten. Zo hebben we visgraat sleutelhangers, standaard sleutelhanger flessenopeners maar ook flessenopeners zonder sleutelhanger, flessenopeners in de vorm van een helm of hamer etc. Het zijn mooie en veel gebruikte geschenken om weg te geven!

 -          Bedrukte kurkentrekkers

Zijn uw relaties gek op wijn? Dan is dit relatiegeschenk een gegarandeerd succes bij uw relaties! Bedrukte kurkentrekkers zijn al jaren razend populaire producten. Suprème levert de bedrukte kurkentrekkers in verschillende soorten en maten. Kijk snel eens op de website voor de mogelijkheden!

 -          Bedrukte messensets

Bedrukte messensets zijn mooie relatiegeschenken die erg gewaardeerd worden in de hotel- en horecabranches. U als leverancier van hotel- en horecagelegenheden laat zo een origineel visitekaartje achter die in de keuken maar wat graag gebruikt worden! De bedrukte messensets zijn in verschillende kleuren en materialen te verkrijgen. Zo hebben we bijvoorbeeld keramische messensets maar ook stevige steakmessensets.

 -          Bedrukte ovenhandschoenen

Ook bedrukte ovenhandschoenen zijn mooie artikelen om weg te geven. Daarnaast worden deze artikelen graag weggegeven omdat ze vaak privé worden gebruikt. De ovenhandschoenen zijn in verschillende vormen te krijgen. Suprème levert vierkante bedrukte ovenwanten maar ook ovenhandschoenen in de vorm van een handschoen.

 -          Bedrukte peper- & zoutpotjes

Bedrukte peper- & zoutpotjes zijn relatiegeschenken die in ieder huishouden voorkomen. Ideaal dus om weg te geven! Daarnaast vallen bedrukte peper- & zoutpotjes altijd op wanneer ze op tafel verschijnen. Suprème heeft talloze modellen van deze artikelen dus er is voor ieder wat wils.

 -          Bedrukte schorten

Bedrukte schorten worden vaak gebruikt in de horeca en promoten de horecagelegenheid goed doordat het vlakke objecten zijn. Daarnaast loopt uw personeel er netjes bij en biedt het bescherming tegen vlekken.

 -          Bedrukte snijplanken

Bedrukte snijplanken zijn vooral populair in de keuken. Ze komen altijd van pas en chef-koks kunnen er vaak niet genoeg hebben! Dus neem snel eens een kijkje op onze website naar de mogelijkheden.

 -          Bedrukte theedoeken

Suprème heeft eigenlijk maar een zeer beperkte keuze in theedoeken. Dit komt omdat theedoeken eigenlijk nooit worden aangevraagd. Gastendoekjes daarentegen zijn meer gewilde artikelen. Zie gastendoekjes.

 -          Bedrukte wijnbenodigdheden

Bij deze relatiegeschenken kunt u denken aan bedrukte wijntassen, bedrukte wijnkoelers en bedrukte wijnkoeler hoezen. Dit zijn mooie relatiegeschenken om weg te geven omdat ze uw bedrijf duidelijk promoten. Het valt altijd op, dus u zult niet snel vergeten worden! Daarnaast is het een mooi excuus om eens langs te komen voor een glaasje wijn. Ook kunt u bij bedrukte wijnbenodigdheden denken aan wijnsets. Daarin vindt u bijvoorbeeld een kelners mes, wijnring, wijnstop en schenkdop.

 -          Bedrukkingstechnieken

De meest gebruikte bedrukkingstechnieken bij keuken artikelen zijn tampondruk, zeefdruk of directe druk.

 -          Tampondruk

Deze bedrukkingstechniek werkt als een soort stempel waarmee het logo wordt gedrukt op het relatiegeschenk.

 -          Zeefdruk of direct druk

Bij zeefdruk wordt er een mal van het bedrukte logo gemaakt en dat wordt dan geplaatst op het relatiegeschenk. Met een soort spatel wordt er op de mal gedrukt en verschijnt het logo op het relatiegeschenk.

Geïnteresseerd?

Neem dan eens contact met ons op! U kunt ons bereiken via de mail op: info@supremerelatiegeschenken.be en bellen kunt u doen naar: 078 48 1828.