Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 4 tot 6 werkdagen (1)
  2. 8 tot 10 werkdagen (8)
Minimale afname
  1. 50 (8)
  2. 100 (1)
Materiaal
  1. Metaal (1)
  2. Overig (8)
Bedrukking
  1. 1 kleur (3)
  2. 2 kleuren (3)
  3. 3 kleuren (3)
  4. 4 kleuren (3)

Visitekaarthouders

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Visitekaarthouders met een bedrukking zijn nou echt relatiegeschenken die iedereen gebruikt. Het zou zonde zijn om hier geen gebruik van te maken en uw eigen bedrukking dus aan te brengen op de visitekaarthouders. Een visitekaartje van uw bedrijf, dan wel van u als persoon is onmisbaar wanneer u actief bent in het beroep of bedrijf. Bent u aannemer, advocaat of sales manager, een visitekaartje is gewoon onmisbaar. U zult merken dat u zelf ook veel visitekaartjes ontvangt tijdens bijvoorbeeld afspraken of op beurzen. Het is altijd handig om een groot bestand te hebben met verschillende namen en adressen. Wanneer u dan een keer op zoek bent naar de geschikte persoon kunt u gebruik maken van uw opgebouwde bestand. Het is daarbij wel zeer belangrijk dat al deze visitekaartjes ook netjes op één plek worden bewaard en daarvoor biedt de visitekaarthouder met bedrukking zeker uitkomst. Daarnaast kan deze ook worden gebruikt om uw eigen visitekaartjes in mee te nemen, zodat deze ongekreukt kunnen worden vergeven en u deze altijd bij zich heeft. Bedrukte visitekaarthouders zijn dus relatiegeschenken met meerdere mogelijkheden. 

Visitekaarthouders met bedrukking

Visitekaarthouders met bedrukking zien er chique uit. Dit komt door de kleuren en door het materiaal dat wordt gebruikt. U vindt ze bij Suprème Relatiegeschenken voor verschillende prijzen en ze kunnen al worden besteld vanaf 25 stuks. Dit betekent dus dat het ook toegankelijk is voor de kleinere bedrijven. Naast het verkopen van de bedrukte visitekaarthouders is er ook een mogelijkheid tot het ontwerpen van uw visitekaartjes. Wij hebben namelijk een eigen reclamebureau, waardoor wij het geheel voor u kunnen verzorgen. 

Het bedrukken van de visitekaarthouders

Het bedrukken van de visitekaarthouders kan met behulp van meerdere bedrukkingstechnieken. Het ligt aan uw wensen en natuurlijk ook aan het materiaal waarvan de visitekaarthouders zijn gemaakt. De medewerkers van Suprème helpen u graag persoonlijk en u kunt dan ook gewoon contact met hen opnemen voor al uw vragen over het bedrukken van de visitekaarthouders: 

·      074 – 24 24 757;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      online chat in de webshop. 

Het bedrukken van andere kantoorartikelen!

Naast de visitekaarthouders bedrukt Suprème Relatiegeschenken nog veel meer kantoorartikelen, zoals: bureau accessoires, rekenmachines en muismatten!