Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (5)
 2. 10 tot 15 werkdagen (2)
 3. 20 tot 25 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 50 (2)
Materiaal
 1. Kunststof (1)
 2. Overig (2)
 3. Papier (1)
Bedrukking
 1. (1)
 2. 1 kleur (6)
 3. 2 kleuren (4)
 4. 3 kleuren (4)
 5. 4 kleuren (4)
 6. Fullcolor (2)

Memohouders

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Memohouders met een bedrukking, geliefde relatiegeschenken die verschillende mogelijkheden bieden. De bedrukte memohouders zijn altijd ontzettend populair tijdens drukbezochte evenementen zoals beurzen. Mensen nemen ze graag mee, omdat er door middel van deze memohouders gemakkelijk een overzicht kan worden aangebracht tussen verschillende papieren, maar er ook ruimte is om een notitie aan te brengen op de memohouders. Niet alleen op drukbezochte evenementen zijn de memohouders met bedrukking populair, maar ook binnen bedrijven zijn deze wel onmisbaar te noemen.  Vaak is er een voorraad aanwezig met bedrukte memohouders, zodat er altijd voldoende is. Men gebruikt deze namelijk onbewust vaker dan gedacht. Met de bedrukte memohouders heeft u dus een relatiegeschenk in handen dat u zowel kunt vergeven, als binnen uw eigen bedrijf kunt gebruiken. 

Het bedrukken van de memohouders

Memohouders bedrukken is ontzettend verstandig. Het is namelijk weer een extra mogelijkheid om uw logo of bedrijfsnaam eens onder de aandacht te brengen. Voor alle relatiegeschenken in het assortiment van Suprème Relatiegeschenken worden verschillende bedrukkingstechnieken gebruikt. Bij de memohouders zal de bedrukkingstechniek tampondruk worden gebruikt. Het gaat hierbij veelal om de buitenkant van de memohouder. Het is bij sommige uitvoeringen ook mogelijk om de blaadjes allemaal apart van een bedrukking te voorzien. Hiervoor biedt een off set druk uitkomst. 

Het bedrukken van de memohouders gebeurt niet zonder uw toestemming. Wij vinden het natuurlijk ontzettend belangrijk dat u tevreden bent met het eindresultaat en daarom werken wij met digitale proeven. Deze krijgt u gratis per e-mail toegestuurd, waarna u een akkoord kunt geven. Op deze manier bent u vooraf zeker van de bedrukte memohouders, zoals u die wenst. 

Contact met de medewerkers van Suprème

Bel, mail of chat gerust met de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken. Zij hebben veel kennis op verschillende gebieden en staan u graag te woord. U kunt per telefoon, per e-mail of via de chat iedere werkdag tussen half negen en vijf uur contact opnemen: 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      online chat in de webshop. 

Andere bedrukte kantoorartikelen die onmisbaar zijn!

Naast de bedrukte memohouders zijn er nog meer kantoorartikelen die eigenlijk onmisbaar zijn binnen uw bedrijf: linialen, paperclips en documentenmappen!