Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (3)
 2. 4 tot 6 werkdagen (1)
 3. 8 tot 10 werkdagen (18)
 4. 10 tot 15 werkdagen (3)
 5. 20 tot 25 werkdagen (6)
Minimale afname
 1. 25 (1)
 2. 50 (8)
 3. 100 (1)
Materiaal
 1. Hout (1)
 2. Kunststof (4)
 3. Metaal (1)
 4. Overig (8)
Bedrukking
 1. 1 kleur (23)
 2. 2 kleuren (22)
 3. 3 kleuren (20)
 4. 4 kleuren (20)
 5. Fullcolor (2)

Linialen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte linialen zijn niet meer weg te denken uit uw dagelijks leven. Gauw even iets opmeten of een lijn trekken is bijna niet mogelijk zonder een liniaal. Scholieren hebben er allemaal één in hen etui en op kantoren ligt ook op vrijwel ieder bureau een exemplaar. 

De bedrukte linialen zijn dan ook erg gemakkelijk om te vergeven. Heeft u als school een open dag? Dan zijn de bedrukte linialen natuurlijk ideale geschenken om te vergeven aan alle jonge bezoekers. Dit zal een goede indruk achterlaten. Het vergeven van de bedrukte linialen is zeker niet alleen geschikt in het zojuist genoemde voorbeeld. Iedereen wordt blij van dit relatiegeschenk! 

Het combineren van een liniaal met bedrukking

Linialen met bedrukking zijn relatiegeschenken die prima kunnen worden gecombineerd met andere relatiegeschenken uit het assortiment. Hierdoor kunt u net iets meer weggeven dan alleen de bedrukte liniaal. Relatiegeschenken die perfect gecombineerd kunnen worden met de bedrukte linialen, zijn: 

 • pennen;
 • potloden;
 • gummen;
 • rekenmachines. 

Linialen met bedrukking combineren gebeurt dus vooral met andere kantoorartikelen. Dit is erg functioneel voor de ontvanger en u heeft de mogelijkheid om alles van uw eigen bedrukking te voorzien. Suprème Relatiegeschenken kan de gecombineerde geschenken vervolgens ook voor u inpakken zoals u wenst. Denk hierbij aan een leuk kaartje dat aan de verpakking kan worden gehangen. Wij luisteren graag naar uw wensen en stellen dan een offerte voor u op! 

Het bedrukken van de linialen

Het bedrukken van de linialen kan geheel naar uw wens. Wij maken gebruik van de bedrukkingstechniek tampondruk en kunnen hierdoor een mooie en opvallende bedrukking aanbrengen. Er kunnen verschillende kleuren worden gebruikt. 

Voordat de linialen daadwerkelijk bedrukt gaan worden, ontvangt u van ons altijd eerst een gratis digitale proefdruk. U kunt op deze manier digitaal bekijken of alles naar wens is. Vallen de kleuren die u uit heeft gekozen bijvoorbeeld toch niet zo samen als u zich had voorgesteld? Dan is er nog tijd om dit aan te passen. Hiervoor en voor al uw andere vragen kunt u contact opnemen via: 

Bekijk de relatiegeschenken waarmee u kunt combineren!

Bekijk meteen de relatiegeschenken die gecombineerd kunnen worden met de linialen, zoals: potloden, rekenmachines en pennen!