Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (2)
 2. 8 tot 10 werkdagen (3)
 3. 10 tot 15 werkdagen (1)
 4. 20 tot 25 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (1)
 2. 50 (1)
 3. 100 (2)
Materiaal
 1. Katoen (1)
 2. Kunststof (2)
 3. Overig (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (4)
 2. 2 kleuren (3)
 3. 3 kleuren (3)
 4. 4 kleuren (3)

Woon accessoires

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Woon accessoires met bedrukking voor een breed assortiment aan verschillende accessoires die kunnen worden gebruikt in het dagelijks leven. Bedrukte woon accessoires staan dan ook bekend om de veelzijdigheid, maar ook zeker om de functionaliteit van de relatiegeschenken. Soms worden er door bedrijven geschenken vergeven die erg mooi zijn bedrukt, maar waarmee de ontvanger vervolgens niets kan. Deze geschenken zullen in de prullenbak belanden of worden opgeruimd in een lade of kast. Men zal de bedrukte geschenken niet weer zien en ook familie en vrienden komen hierdoor niet in aanraking met deze bedrukte relatiegeschenken. Met bedrukte woon accessoires hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. Woon accessoires zijn namelijk producten die iedere dag worden gebruikt en dus ook in aanraking zullen komen met een grote groep mensen. De bedrukte woonaccessoires bestelt u daarnaast ook nog eens gemakkelijk in de webshop van Suprème Relatiegeschenken. 

Het bestellen van de bedrukte woon accessoires in de webshop van Suprème Relatiegeschenken is nog eenvoudiger geworden door de vernieuwde omgeving. U kunt de prijzen nog gemakkelijker vergelijken. Niet alleen kunnen de prijzen worden vergeleken tussen meerdere producten, maar ook tussen de bedrukkingstechnieken en het aantal kleuren dat in de bedrukking wordt gebruikt. 

Woon accessoires bedrukken

Woon accessoires bedrukken is een klus die u gerust kunt overlaten aan de medewerkers van Suprème! Zij zijn namelijk op de hoogte van de nieuwste bedrukkingstechnieken en ook van de voor- en nadelen van iedere bedrukkingstechniek afzonderlijk. Woon accessoires zijn zeer wisselende producten en iedere woon accessoire vergt dan ook een bepaalde bedrukkingstechniek voor het optimale resultaat. Er zijn veel bedrukkingstechnieken waarmee de woon accessoires van een bedrukking kunnen worden voorzien, namelijk: 

·      transferdruk;

·      zeefdruk;

·      tampondruk;

·      borduren;

·      off set druk. 

Het bedrukken van de woon accessoires gebeurt uiteraard niet zomaar. Het is belangrijk dat u tevreden bent met het eindresultaat en daarom wordt er bij iedere bestelling een gratis digitale proefdruk opgesteld. Hierop staat het woon accessoire in combinatie met de bedrukking afgebeeld. Vraag ook gerust onze medewerkers naar de mogelijkheden qua bedrukking, via: 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      online chat in de webshop. 

Bedruk ook andere relatiegeschenken!

Bedruk ook gerust andere relatiegeschenken, zoals: pennen, aanstekers en caps!