Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 5 tot 7 werkdagen (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (7)
 3. 10 tot 15 werkdagen (1)
 4. 20 tot 25 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (1)
 2. 50 (5)
 3. 100 (1)
Materiaal
 1. Glas (1)
 2. Overig (6)
Bedrukking
 1. 1 kleur (7)
 2. 2 kleuren (6)
 3. 3 kleuren (6)
 4. 4 kleuren (6)

Theelichtjes & kaarsen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Theelichtjes en kaarsen met een bedrukking zijn misschien niet de relatiegeschenken waarbij u zich meteen een voorstelling kunt maken. Toch is het bedrukken van theelichtjes en kaarsen een slimme zet voor uw bedrijf. Bent u bijvoorbeeld de eigenaar van een horecagelegenheid, dan staat het erg gezellig wanneer u, uw eigen bedrukte theelichtjes en/of kaarsen op tafel heeft staan. Uiteraard geldt dit voor nog veel meer branches, maar zijn bedrukte theelichtjes en kaarsen ook erg leuk om gewoon te vergeven aan vaste relaties of juist om toe te voegen aan de kerstpakketten voor uw medewerkers. 

De bedrukte theelichtjes en kaarsen van Suprème Relatiegeschenken

De bedrukte theelichtjes en kaarsen van Suprème Relatiegeschenken zijn in allerlei vormen en uitvoeringen te bestellen. Hierbij wisselen uiteraard ook de prijzen tussen de theelichtjes en de kaarsen die u kunt bedrukken. U kunt bijvoorbeeld bestellen: 

·      geurkaars met bijvoorbeeld chocolade of vanille;

·      waxinelichtjes in blikjes om te vergeven;

·      waxinelicht houders;

·      imitatiekaarsen. 

De bedrukte theelichtjes en kaarsen zijn dus in een zeer wisselend assortiment te bestellen bij Suprème. Via de vernieuwde bestelomgeving, kunt u gemakkelijk uw wensen aangeven en de bestelling eenvoudig plaatsen. 

Het bedrukken van de theelichtjes en kaarsen

De theelichtjes en kaarsen kunnen uiteraard worden bedrukt bij Suprème Relatiegeschenken. Vrijwel ieder geschenk kan op een andere positie worden bedrukt, maar het is altijd mogelijk om een logo of bedrijfsnaam aan te brengen. Bij de meeste modellen is het zelfs mogelijk om een logo en een bedrijfsnaam aan te brengen. Na het plaatsen van uw bestelling gaan de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken meteen aan de slag met uw digitale proefdruk. Deze ontvangt u dan ook zo snel mogelijk. Heeft u nog vragen over het bedrukken van theelichtjes en kaarsen? Laat u gerust adviseren door de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken. U kunt hen bereiken via: 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      online chat. 

Op zoek naar andere huis en wonen artikelen om te bedrukken?

Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u, uw eigen theelichtjes en kaarsen bedrukken. Daarnaast is het ook mogelijk om fleecedekens, fotolijsten en messen van een bedrukking te voorzien die u wenst. U vindt ook deze artikelen gewoon in de webshop van Suprème Relatiegeschenken.