Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (5)
 2. 8 tot 10 werkdagen (20)
 3. 10 tot 15 werkdagen (1)
 4. 20 tot 25 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (4)
 2. 50 (7)
 3. 100 (5)
Materiaal
 1. Katoen (6)
 2. Non woven (2)
 3. Overig (13)
 4. Polyester (5)
Bedrukking
 1. 1 kleur (27)
 2. 2 kleuren (18)
 3. 3 kleuren (18)
 4. 4 kleuren (17)
 5. Fullcolor (1)

Schorten

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Schorten met bedrukking kunnen werkelijk bij allerlei gelegenheden worden gebruikt. Het verschilt hierbij heel erg bij welk soort bedrijf u de bedrukte schorten wilt gaan inzetten. In een restaurant, café of hotel zullen de bedrukte schorten vrijwel iedere dag worden gebruikt. Dit is immers de huisstijl en de werkkleding voor de medewerkers. Een eigen bedrukt schort mag eigenlijk niet ontbreken in die branche. Niet alleen geeft dit een goede indruk aan de gast, maar ook zijn uw medewerkers herkenbaar voor uw gasten. Bedrukte schorten zijn bij Suprème Relatiegeschenken in verschillende modellen te verkrijgen. Zowel lange als korte schorten zijn nog helemaal in, als wij kijken naar de bestellingen die wij mogen ontvangen. 

Het bedrukken van de schorten

Het bedrukken van de schorten is uiteraard erg belangrijk. Dit kan voor ieder bedrijf op een andere manier. Een schort is namelijk bijna het relatiegeschenk met de grootste en meest wisselende bedrukkingsmogelijkheden, omdat het geheel is gemaakt van stof en de bedrukking eigenlijk overal kan worden aangebracht. De schorten kunnen zowel horizontaal als verticaal worden bedrukt. Bij de ‘gewone’ bedrukking, de bedrukkingstechniek transferdruk, kunnen één tot vier kleuren worden gebruikt. U kunt dus een mooi kleurrijk geheel ontwerpen. Daarnaast is het ook mogelijk om de schorten te borduren. Ook hierbij kunnen er veel kleuren worden gebruikt. Het is vaak erg lastig om een geborduurd of bedrukt schort te visualiseren, wanneer u een idee in uw hoofd heeft. Daarom ontwerpt Suprème Relatiegeschenken altijd een digitale proefdruk. Deze digitale proefdruk is uiteraard gratis en hierop kunnen ook nog wijzigingen worden aangebracht. 

Het bedrukken van de schorten kan met een bedrijfsnaam, maar ook met een logo. Uiteraard is een combinatie van beide ook mogelijk. Het bestelproces op de website wijst zich vanzelf. 

Contactgegevens van Suprème Relatiegeschenken

De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken kunt u iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur bereiken via: 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      online chat. 

Ook voor veel andere bedrukte kleding kunt u bij ons terecht!

Naast het bedrukken van uw eigen schorten is het ook mogelijk om andere kleding van een bedrukking te zien, zoals: softshell, truien en vesten en running!