Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (15)
Minimale afname
 1. 25 (1)
 2. 50 (10)
 3. 100 (1)
Materiaal
 1. Imitatie leer (1)
 2. Kunststof (1)
 3. Leer (4)
 4. Overig (11)
Bedrukking
 1. 1 kleur (11)
 2. 2 kleuren (10)
 3. 3 kleuren (10)
 4. 4 kleuren (7)

Portemonnees

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Portemonnees met een bedrukking, tijdloze geschenken met veel mogelijkheden voor u als gever! De bedrukte portemonnees binnen het assortiment van Suprème Relatiegeschenken zijn zeer wisselend. Het vinden van bedrukte portemonnees die goed passen binnen uw eigen huisstijl is daardoor erg gemakkelijk. Er zijn namelijk allemaal verschillende kleuren te vinden voor verschillende prijzen. Iedere portemonnee met bedrukking heeft een eigen uitstraling en is daarmee helemaal eigen te maken. 

De bedrukte portemonnees die u zoal in het assortiment van Suprème Relatiegeschenken kunt tegenkomen, zijn: 

·      met muntvak;

·      met smartphone vak;

·      met rits. 

Bent u op zoek naar een bepaald model, maar kunt u deze niet vinden? Bel, mail of chat met onze medewerkers en vraag hen om hulp! 

Het bedrukken van de portemonnees

Het bedrukken van de portemonnees is, net zoals het assortiment, erg wisselend. Bij dit veelzijdige relatiegeschenk kunnen namelijk verschillende bedrukkingstechnieken worden gebruikt. Er kan een bedrukking met een kleur worden aangebracht op de portemonnees met behulp van de tampondruk en de zeefdruk. Wanneer u kiest voor een echte lederen portemonnee is er ook nog een andere bedrukkingstechniek mogelijk. Het is dan namelijk mogelijk om uw logo of bedrijfsnaam in te stansen. Hierbij zal er dus geen bedrukking in kleur worden aangebracht, maar zal er een soort reliëf ontstaan. 

De bedrukking aanbrengen op de portemonnees die u heeft uitgekozen gebeurt met de grootste zorgvuldigheid. De bedrukking is immers een zeer belangrijk onderdeel van uw eigen bedrukte relatiegeschenken. Vooraf zal er een digitale proefdruk worden verstuurd en naderhand zullen de bedrukte portemonnees met zorg worden verpakt, zodat deze klaar zijn voor verzending naar het door u opgegeven adres! 

Contactgegevens van Suprème Relatiegeschenken

U kunt met al uw vragen terecht bij onze medewerkers. Zij spreken graag samen met u de procedure van bestellen door, maar nemen ook graag alle zorgen bij u weg. U kunt hen elke doordeweekse dag bereiken van half negen tot vijf uur via: 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      online chat. 

Andere huis & wonen producten om te bedrukken voor uw bedrijf!

Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u ook andere huis & wonen producten die u kunt bedrukken voor uw bedrijf: fleece deken, fotolijsten en keuken artikelen.