Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (1)
Materiaal
 1. Glas (1)
 2. Overig (5)
Bedrukking
 1. (2)
 2. 1 kleur (4)
 3. 2 kleuren (2)
 4. Fullcolor (2)

Onderzetters

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Een bedrukte onderzetter is een praktisch relatiegeschenk om weg te geven. Men is vaak zuinig op zijn of haar tafel, bureau, etc. Een onderzetter met bedrukking voorkomt vlekken en zorgt ervoor dat alle glazen, bekers en mokken veilig neergezet kunnen worden. Natuurlijk hebben wij ook bedrukte onderzetters voor grotere gebruiksvoorwerpen, zoals pannen, vazen, etc. Bij Suprème Relatiegeschenken is kwaliteit erg belangrijk. Als u relatiegeschenken van goede kwaliteit weggeeft zal dit erg worden gewaardeerd, ook zal er dan nog vaak aan uw bedrijf worden teruggedacht. 

Onderzetters met bedrukking weggeven 

Bedrukte onderzetters weggeven is eenvoudig. U kunt ze zowel los, als in een set weggeven. Natuurlijk hebben wij verschillende kwaliteiten binnen ons assortiment, zodat u de geschenken naar uw doelgroep en doeleinde kunt bestellen. Voorbeelden van onderzetters die u bij ons kunt bestellen zijn:  

 • PVC-materiaal
 • siliconen
 • glas
 • MDF  

Onderzetters bedrukken 

Onderzetters bedrukken kan met behulp van verschillende bedrukkingstechnieken. Denk hierbij aan een zeefdruk, een tampondruk, maar ook een digitale druk. Al deze technieken hebben één ding gemeen: ze zorgen voor een mooi eindresultaat, wat uiteraard van belang is. Verder hebben de technieken allemaal verscheidene eigenschappen, waardoor ze verschillend kunnen worden ingezet. 

Zeefdruk & tampondruk 

Een onderzetter bedrukt met een zeef- of tampondruk komt veel voor. Beide technieken worden vrijwel het meest gebruikt binnen onze webshop. Het verschil tussen beide zit hem voornamelijk in de drukoppervlakte. Een tampondruk kan erg goed worden gebruikt bij het bedrukken van wat kleinere onderzetters, terwijl dit bij een zeefdruk juist andersom is. 

Digitale druk 

Onderzetters kunnen ook middels een digitale druk worden bedrukt. Bij een digitale druk kunt u de gehele onderzetter naar eigen inzicht bedrukken. Mocht u graag grote aantallen willen bestellen dan is het custom made produceren van de onderzetters ook nog mogelijk. Bij het custom made produceren worden de geschenken geheel voor uw bedrijf gemaakt, hierdoor zijn ze dus uniek. 

Voor meer informatie over bovenstaande technieken kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met het verkoopteam van Suprème Relatiegeschenken. Zij zijn te bereiken via:

Andere praktische geschenken 

Andere praktische geschenken uit ons assortiment zijn: paraplu’s, kalenders & agenda’s en keuken artikelen!