Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 8 tot 10 werkdagen (5)
Minimale afname
  1. 25 (2)
  2. 50 (4)
Materiaal
  1. Kunststof (1)
  2. Metaal (1)
  3. Overig (5)
Bedrukking
  1. 1 kleur (6)
  2. 2 kleuren (4)
  3. 3 kleuren (4)
  4. 4 kleuren (4)

Fotolijsten

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Fotolijsten bedrukt met eigen logo of bedrijfsnaam zijn persoonlijke relatiegeschenken om te vergeven. Een bedrukte fotolijst is bij uitstek leuk om te vergeven wanneer u fotograaf bent en u daarin de foto’s van een shoot kan meegeven aan uw klanten. Daarnaast zijn de mogelijkheden natuurlijk ook voor andere bedrijven eindeloos. Bedrukte fotolijsten zijn immers niet speciaal voor bepaalde bedrijven, maar kunnen door iedereen worden vergeven. Heeft u een leuk personeelsuitje gehad en wilt u hiervan graag voor uw personeel een blijvende herinnering van maken? Geef hen dan een bedrukte fotolijst cadeau met daarin een leuke foto van deze dag. Dit is slechts een voorbeeld van de mogelijkheden die u heeft met bedrukte fotolijsten. 

Het bedrukken van fotolijsten

Het bedrukken van de fotolijsten kan erg mooi op de rand. Wanneer u kiest voor een metalen fotolijst, kan deze zelfs worden gegraveerd. Daarnaast zijn er ook allemaal andere bedrukkingstechnieken welke kunnen worden gebruikt. Wij kunnen uw bedrukking dan mooi aanbrengen en zullen zelf een keuze maken tussen de bedrukkingstechnieken. U hoeft zich hier niet druk over te maken en het optimale resultaat wordt hierdoor ook nog eens bereikt. 

Het bedrukken van de fotolijsten hoeft niet. Er is namelijk ook een andere manier om uw bedrijf goed onder de aandacht te brengen, zonder een bedrukking. Dit kan vrijwel alleen worden gebruikt bij fotolijsten en daarom is het een zeer goede optie. Deze manier heet inleggen. Er wordt dan al iets in de fotolijst gelegd en dit kunt u zelf ontwerpen. De grootte van dit papier heeft dus te maken met de grootte van de fotolijst. Er wordt eigenlijk een soort flyer gemaakt en wij zullen ervoor zorgen dat deze allemaal mooi in de fotolijstjes worden aangebracht. 

Bedrukte fotolijsten kunnen dus op allerlei manieren tot stand komen. De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken denken graag met u mee over de juiste mogelijkheid voor u. U kunt hen bereiken op: 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      online chat. 

Andere huis & wonen artikelen!

Andere huis & wonen artikelen welke van een bedrukking kunnen worden voorzien, zijn: fleecedekens, onderzetters en portemonnees. Stel een mooi pakket samen voor uw relaties!