Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (4)
 3. 20 tot 25 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (3)
 2. 50 (1)
 3. 100 (1)
Materiaal
 1. Fleece (2)
 2. Overig (2)
 3. Polyester (3)
Bedrukking
 1. 1 kleur (6)
 2. 2 kleuren (5)
 3. 3 kleuren (4)
 4. 4 kleuren (4)

Fleecedeken

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Fleecedekens met bedrukking, heerlijk om tijdens een avond bankhangen onder weg te kruipen. U zult dan ook veel mensen blij kunnen maken met een bedrukte fleecedeken. Naast dat fleecedekens met bedrukking prima te vergeven zijn aan een grote doelgroep, om bijvoorbeeld uw naamsbekendheid te vergroten, kunnen deze ook bedrijfsmatig worden ingezet. Suprème Relatiegeschenken vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Naast dat u onze klantenservice altijd kunt bereiken voor vragen en meer informatie, proberen wij u ook door deze tekst van meer informatie te voorzien met betrekking tot fleecedekens en het bedrukken hiervan. 

Bedrukte fleecedekens | bedrijfsmatig gebruik

Bedrukte fleecedekens kunnen zeer goed bedrijfsmatig in gebruik worden genomen. Bent u eigenaar of medewerker van een café of een andere horecagelegenheid met een terras, dan zijn fleecedekens met een bedrukking uitstekende relatiegeschenken om aan te schaffen. Veel terrassen worden in de winter verwarmd door heaters, maar het is toch erg prettig wanneer men ook gebruik kan maken van directe warmte. Dit is mogelijk wanneer u bedrukte fleecedekens beschikbaar stelt aan uw gasten. 

Fleecedekens met een bedrukking zijn uiteraard niet alleen in te zetten bij restaurants of cafés, maar kunnen ook prima door andere branches worden gebruikt. Denk aan wellness, vakantieparken en ga zo maar door. Daarnaast gaat het om een geschenk dat erg geschikt is voor huis en wonen, dus denk daarbij ook verder. Bij de aanschaf van meubels een mooie bedrukte fleece cadeau of juist bij de koop van een huis. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos! 

Bedrukte fleecedekens | gebruik in huis

Fleecedekens bedrukt met uw eigen logo of bedrijfsnaam, of met een boodschap, kan ook prima voor het gebruik in huis. Geef uw medewerkers bijvoorbeeld allemaal eens een bedrukte fleecedeken cadeau. Daarnaast zijn er ook de volgende mogelijkheden met bedrukte fleecedekens: 

·      verloten via social media;

·      meegeven aan relaties;

·      toevoegen aan kerstpakketten. 

Het bedrukken van fleecedekens 

Het bedrukken van fleecedekens kan met kleur door gebruik te maken van een transferdruk of een zeefdruk. Een andere mogelijkheid is het graveren van de fleecedekens, een rustige maar toch opvallende komt dan tot stand. Onze medewerkers denken graag met u mee! 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      online chat. 

Andere bedrukte relatiegeschenken

Andere relatiegeschenken die kunnen worden bedrukt bij Suprème Relatiegeschenken zijn: slippers, messen en fotolijsten!