Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (10)
 3. 10 tot 15 werkdagen (4)
 4. 20 tot 25 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (5)
 2. 50 (3)
 3. 100 (1)
Materiaal
 1. Kunststof (2)
 2. Metaal (3)
 3. Overig (6)
Bedrukking
 1. 1 kleur (13)
 2. 2 kleuren (8)
 3. 3 kleuren (8)
 4. 4 kleuren (8)
 5. Fullcolor (5)

Rolbandmaten

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Een rolbandmaat met bedrukking kan eigenlijk altijd en aan iedereen worden weggegeven. Het is een veelzijdig geschenk dat dan ook door iedereen na ontvangst veel gebruikt zal gaan worden. Zoals wij als Suprème Relatiegeschenken altijd zeggen: meten is weten! 

Bedrukte rolbandmaten & soorten 

Bedrukte rolbandmaten zijn te verkrijgen in allerlei verschillende maten, materialen en prijzen. Iedere rolbandmaat is vanaf de basis gezien natuurlijk gelijk. Het begint namelijk met een dun, zelf oprollende meetband. Deze zijn gemaakt van staal met veerkracht. Zo wordt het gebruik makkelijker. De lengtes van de rolbandmaten met bedrukking kunnen wel verschillen, zo zijn ze te verkrijgen in: 

 • 1 meter
 • 2 meter
 • 3 meter
 • 5 meter 

Rolbandmaten met bedrukking zijn door de verschillende varianten, te verkrijgen in verschillende prijzen. Bij ons bestelt u zowel de ‘’standaard’’ , als de ‘’luxere’’ varianten. Bij de luxere rolbandmaten met bedrukking kunt u denken aan extra toevoegingen zoals een notitieblokje of rekenmachine. 

Rolbandmaten bedrukken 

Een rolbandmaat kan verscheidend worden bedrukt. Dit kan met een tampondruk, maar ook met een gravering. De keuze voor een tampondruk is zeer lucratief omdat de bedrukking goed hecht aan de rolbandmaat, waardoor hij niet alleen opvallend is, maar ook lang zal blijven zitten. Op sommige rolbandmaten is een speciaal metalen plaatje aangebracht waarop gegraveerd kan worden. Een gravering gebeurt met een laserstraal en daarom is het belangrijk dat het plaatje van een sterk soort materiaal is gemaakt. De laserstraal brandt het bovenste laagje van het metaal weg, waarna de gekozen bedrukking ontstaat. De kleur is meestal gelijk aan de kleur van het plaatje, het opvullen hiervan is vaak erg prijzig. Het resultaat van een gravering is op zichzelf al erg mooi, en daarom adviseren wij ook niet om deze nog te laten opvullen met een kleur. 

Een rolbandmaat kunt u bedrukken met: 

 • uw logo
 • uw bedrijfsnaam
 • telefoonnummer
 • website
 • etc. 

Het bedrukken van rolbandmaten gebeurt bij ons veelvuldig, waardoor wij hier veel ervaring mee hebben. Mocht u graag extra informatie willen hebben over dit geschenk dan kunt u ons verkoopteam bereiken via:

Luxe geschenken! 

Kijk bij onze luxe geschenken zoals: horloges, weerstations en duurzame artikelen.