Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (19)
 2. 4 tot 6 werkdagen (21)
 3. 5 tot 7 werkdagen (13)
 4. 8 tot 10 werkdagen (106)
 5. 10 tot 15 werkdagen (16)
 6. 20 tot 25 werkdagen (11)
Minimale afname
 1. 25 (41)
 2. 50 (37)
 3. 100 (34)
Materiaal
 1. Aluminium (27)
 2. Katoen (1)
 3. Kunststof (29)
 4. Metaal (58)
 5. Nylon (1)
 6. Overig (57)
Bedrukking
 1. (4)
 2. 1 kleur (153)
 3. 2 kleuren (114)
 4. 3 kleuren (113)
 5. 4 kleuren (113)
 6. Fullcolor (24)
Soorten sleutelhangers
 1. Met lampje (4)

Gereedschappen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukt gereedschap | Supreme

Gereedschap komt altijd en overal van pas. Soms moet er wat worden opgemeten, breekt er iets af of raakt er iets los. Wanneer dit in uw bedrijfspand gebeurt is het handig om gereedschap bij de hand te hebben. Help u zelf en uw relaties door gereedschap te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Bedrukt gereedschap is ontzettend praktisch om te hebben en om te schenken, het is daarnaast ook een erg origineel cadeau. Dit functionele geschenk kan op allerlei moment aan uw relatie worden gegeven. Uw relatie zal hier mogelijk vaak gebruik van maken, de bedrukking zal zorgen voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Naast uw relatie zullen mogelijk ook omstanders met uw bedrijf in contact komen wanneer zij het gereedschap zien. Op deze manier maakt u met een functioneel relatiegeschenk goedkoop en zeer effectief reclame.

Verschillende soorten gereedschap laten bedrukken

Voor een breed assortiment aan gereedschap met bedrukking kunt u terecht bij Supremerelatiegeschenken.be. U heeft hier de mogelijkheid om te kiezen voor het gereedschap dat bij uw bedrijf, uw doelgroep en binnen uw budget past. Gereedschap dat u bij Supreme Relatiegeschenken kunt bestellen zijn onder andere multitools, zakmessen, rolbandmaten en zaklampen. Het materiaal van de verschillende gereedschappen is verschillend. Deze worden dan ook door middel van verschillende technieken bedrukt. Over het algemeen vindt bedrukking plaats via tampondruk of gravering. Wanneer u een keuze heeft gemaakt is het mogelijk om in de webshop uit te rekenen hoeveel uw order zal gaan kosten. De prijs is afhankelijk van het soort gereedschap, het aantal dat u wilt bestellen en de soort bedrukking. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst sturen wij u een zo snel mogelijk een gratis digitale proefdruk. Zo is duidelijk hoe het product eruit komt te zien. Wanneer u de proef goedkeurt zullen de producten zo snel mogelijk worden bedrukt en bij u worden geleverd.

Online de beste relatiegeschenken bestellen

In de webshop van Supreme Relatiegeschenken.be wordt ons ruime assortiment aan gereedschap in een overzicht weergegeven. Naast gereedschap kunt u bij ons terecht voor vele diverse soorten relatiegeschenken, u kunt het zo gek niet bedenken of wij bieden het. Alle relatiegeschenken kunt u laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, een logo of tekst. Relatiegeschenken zijn er in alle prijsklassen te vinden, van goedkope en eetbare producten tot duurdere functionele geschenken. Bent u op zoek naar iets speciaals of wilt u hulp bij het uitzoeken van uw relatiegeschenk dan kunt u contact met ons opnemen. Wij geven u graag advies of helpen u met het plaatsen van uw bestelling.