Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (10)
 2. 8 tot 10 werkdagen (25)
 3. 10 tot 15 werkdagen (17)
 4. 20 tot 25 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (3)
 2. 100 (10)
Materiaal
 1. Aluminium (1)
 2. Kunststof (11)
 3. Metaal (6)
 4. Overig (1)
Bedrukking
 1. (8)
 2. 1 kleur (14)
 3. 2 kleuren (12)
 4. 3 kleuren (12)
 5. 4 kleuren (12)
 6. Fullcolor (9)
Aantal GB
 1. 1 GB (1)
 2. 2 GB (6)
 3. 4 GB (14)
 4. 8 GB (7)
 5. 16 GB (8)

USB-sticks

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

USB-stick bedrukken | Supremerelatiegeschenken.be

Een usb-stick is een veelgebruikte gadget waar u eenvoudig bestanden op kunt zetten doordat het stickje opslag bevat. De usb-stick kan worden gekoppeld aan de computer of laptop doormiddel van de usb aansluiting, zo kunt u bestanden van de computer of laptop kopiëren naar het stickje. Dit stickje kunt u makkelijk meenemen en zo kunt u ook bestanden eenvoudig meenemen als u deze ergens nodig heeft. De usb-stick heeft nog niet zo heel lang zijn plaatsje veroverd op de markt, in het jaar 2000 werd de eerste usb-stick geïntroduceerd. De usb-stick van toen had een capaciteit van maximaal 8 mb, tegenwoordig zijn er al modellen die maar liefst een capaciteit hebben van 1 tb, daar betaald u dan ook voor. De usb-sticks die u kunt gebruiken voor relatiegeschenken bevatten vaak wat minder opslag, de usb-sticks die u bij Supremerelatiegeschenken.be kunt vinden hebben een maximale opslag van 32 GB, wat alsnog erg veel is.

Beste relatiegeschenken online bestellen

In het ruime assortiment van Supremerelatiegeschenken.nl zijn verschillende soorten usb-sticks te vinden. Ze zijn te verkrijgen in allerlei kleuren, vormen en met verschillende opslagcapaciteiten. U kunt deze usb-sticks ook nog eens eenvoudig laten bedrukken met het logo van uw bedrijf, een perfect promotieartikel om op deze manier de naamsbekendheid te vergroten. Een usb-stick wordt erg veel gebruikt voor deze doeleinden, dit omdat het artikel door veel mensen wordt gebruikt en altijd erg handig is om op zak te hebben. Naast deze handige usb-sticks vindt u bij ons ook nog andere promotieartikelen die u kunt laten bedrukken met uw eigen opdruk, bijvoorbeeld aanstekers, drinkflessen, snoeppotten en ga zo maar door. Ook de mooiste relatiegeschenken zijn in ons assortiment te vinden van een topkwaliteit en voor de scherpste prijzen, van elektronica artikelen tot aan kleding, bij ons vindt u het allemaal.

Relatiegeschenken en promotieartikelen laten bedrukken

Het bedrukken van onze relatiegeschenken en promotieartikelen kan worden gedaan doormiddel van verschillende opdruktechnieken. Zo maken wij gebruik van zeefdruk, tampondruk, transfers, laser graveren en ook kunnen wij uw logo borduren op textiel artikelen. Het is fijn als u weet hoe het geschenk eruit komt te zien met de opdruk erop, hiervoor kunt u een digitale drukproef opvragen. Bekijk snel ons ruime assortiment en bestel de meest effectieve promotieartikelen eenvoudig online, ook de mooiste relatiegeschenken kunt u gemakkelijk bestellen in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat de artikelen snel geleverd worden zodat u deze meteen uit kunt delen en kunt gebruiken voor uw klanten of relaties.