Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (4)
 2. 8 tot 10 werkdagen (13)
 3. 20 tot 25 werkdagen (4)
Minimale afname
 1. 25 (6)
 2. 50 (6)
 3. 100 (4)
Materiaal
 1. Aluminium (1)
 2. Kunststof (6)
 3. Metaal (5)
 4. Overig (7)
Bedrukking
 1. 1 kleur (19)
 2. 2 kleuren (13)
 3. 3 kleuren (13)
 4. 4 kleuren (13)
 5. Fullcolor (9)

USB-hub

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte USB-hubs voor uw eigen bedrijf zijn niet alleen ontzettend handig, maar ook ontzettend gewild bij een groot publiek. Een bedrukte USB-hub zorgt namelijk voor een groot gemak. Het gaat om een klein relatiegeschenk dat men gemakkelijk standaard in een tas kan meenemen. Wanneer er een tekort is aan USB-ingangen voor het aantal apparaten, dan biedt een USB-hub met bedrukking de uitkomst. Met zo’n USB-hub maakt u namelijk van één USB-poort wel drie, vier, vijf en zelfs nog meer USB-poorten. Dit betekent dus dat alle apparaten gemakkelijk kunnen worden aangesloten op uw eigen bedrukte USB-hub. 

USB-hubs met bedrukking voor eigen gebruik of om te vergeven?

USB-hubs met bedrukking kunnen zowel voor eigen gebruik worden besteld, maar kunnen ook worden besteld om te vergeven. Werkt u veel met computers of heeft u nu al een gebrek aan USB-poorten, dan bieden de USB-hubs met uw eigen bedrukking natuurlijk uitkomst. U kunt er dan meer bestellen en er ook voor kiezen om deze weg te gaan geven aan vaste relaties of juist aan een nog onbekende doelgroep. Men zal de bedrukte USB-hubs maar al te graag ontvangen. Het is erg leuk om deze dan te relateren aan de activiteiten die u uitvoert. Dit kan door een bedrukking te kiezen die hierbij hoort, maar het is ook mogelijk om een persoonlijke kaart of een flyer toe te voegen. Suprème Relatiegeschenken kan dit allemaal voor u regelen, waardoor de USB-hubs met bedrukking zowel voor eigen gebruik kunnen worden besteld en ook om te vergeven. 

Het bedrukken van de USB-hubs

Het bedrukken van de USB-hubs gaat op verschillende manieren, omdat het uiterlijk van de USB-hubs vaak ook erg verschilt. De USB-hubs zijn in allerlei maten en materialen te verkrijgen in de webshop van Suprème Relatiegeschenken en dit vergt dan ook een wisselend assortiment aan bedrukkingstechnieken dat kan worden gebruikt. Dit is uiteraard geen probleem en u kunt kiezen uit: 

·      transferdruk;

·      zeefdruk;

·      tampondruk. 

Contact met Suprème Relatiegeschenken

Neem gerust eens contact op: 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      online chat. 

Nog veel meer computergerelateerde artikelen!

Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u nog veel meer computergerelateerde geschenken, zoals: beeldschermreinigers, computermuizen en muismatten.