Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (7)
Minimale afname
 1. 25 (1)
 2. 50 (2)
Materiaal
 1. Kunststof (3)
 2. Overig (5)
Bedrukking
 1. (5)
 2. 1 kleur (3)
 3. 2 kleuren (3)
 4. 3 kleuren (2)
 5. 4 kleuren (2)
 6. Fullcolor (5)

Muismatten

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Muismatten met een bedrukking zijn eigenlijk in ieder bedrijf onmisbaar. Bedrukte muismatten worden vrijwel door iedereen gebruikt. Wanneer dit nu thuis is of op het werk. Het werken met een muis kan wat lastig zijn op sommige ondergronden. Uw eigen bedrukte muismatten maken hier meteen korte metten mee. De bedrukte muismatten zorgen er immers voor dat er altijd gebruik kan worden gemaakt van dezelfde ondergrond, namelijk de bedrukte muismat zelf. Dit betekent voor de ontvangers een groot gemak en voor u is het zeer gemakkelijk om uw logo of bedrijfsnaam eens te verspreiden. Het gaat ook nog eens om een geschenk dat gemakkelijk kan worden opgeborgen of kan worden meegenomen in bijvoorbeeld een laptoptas. 

Het bedrukken van de muismatten

Het bedrukken van de muismatten is een erg groot voordeel. Bij dit relatiegeschenk kunt u namelijk bij de meeste modellen een full colour bedrukking aanbrengen. Dit betekent voor u veel mogelijkheden om de bedrukking samen te stellen. Waar bij andere relatiegeschenken toch al snel voor twee maximaal drie kleuren wordt gekozen, kunt u bij een full colour bedrukking helemaal uw eigen gang gaan. Het maakt hierbij voor de prijs niets uit hoeveel kleuren u uiteindelijk verwerkt in de bedrukking voor de muismatten. 

De bedrukking voor de muismatten kunt u op verschillende manieren aanleveren: 

·      uploaden tijdens uw bestelling in de webshop;

·      mailen naar onze medewerkers;

·      laten ontwerpen door onze medewerkers. 

Het bedrukken van de muismatten kan dus met een eigen ontwerp aangeleverd door u via de website of e-mail. Daarnaast kunnen de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken ook aan de slag gaan met uw bedrukking door deze te ontwerpen aan de hand van uw wensen. Neem voor alle mogelijkheden gerust eens contact op en schroom daarbij niet om te vragen naar een vrijblijvende prijsopgave. 

Contact opnemen met Suprème!

De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken delen graag alle kennis die zij hebben over de bedrukte muismatten en natuurlijk andere relatiegeschenken. U kunt hen iedere werkdag bereiken via: 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      online chat. 

Nog veel meer handige computer accessoires!

In ons assortiment vindt u nog veel meer handige computer accessoires, waaronder: muizen, speakers en kabel organizers.