Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (17)
 2. 8 tot 10 werkdagen (55)
 3. 10 tot 15 werkdagen (18)
 4. 20 tot 25 werkdagen (9)
Minimale afname
 1. 25 (14)
 2. 50 (12)
 3. 100 (17)
Materiaal
 1. Aluminium (2)
 2. Kunststof (25)
 3. Metaal (14)
 4. Overig (18)
Bedrukking
 1. (13)
 2. 1 kleur (49)
 3. 2 kleuren (38)
 4. 3 kleuren (37)
 5. 4 kleuren (37)
 6. Fullcolor (24)
Aantal GB
 1. 1 GB (1)
 2. 2 GB (6)
 3. 4 GB (14)
 4. 8 GB (7)
 5. 16 GB (8)

Computer

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte computer artikelen zijn vooral praktische relatiegeschenken waar men ook werkelijk gebruik van maakt en allen zijn zeer geschikt om te bedrukken. Producten die u in deze categorie kunt terugvinden zijn: 

 • Beeldschermreinigers;
 • Computer accessoires;
 • Computer muizen;
 • Muismatten;
 • USB-hub;
 • USB-stick.

De meest gebruikte computer artikelen kunt u dus bestellen bij Suprème Relatiegeschenken. Allen zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen voor zeer concurrerende prijzen bestelt worden. De eenvoudige webshop leidt u gemakkelijk door het proces heen, waardoor u de geschenken snel kunt bestellen. De rekenmodule die aan elk geschenk apart is gekoppeld, geeft u de mogelijkheid om alles rustig uit te rekenen. U kunt daarbij iedere keer andere waardes invoeren, zoals aantal kleuren en aantal stuks. 

De meest populaire computer artikelen 

Computer artikelen zijn tegenwoordig erg populair. Bij Suprème proberen wij altijd om de laatste trends te volgen en deze aan u te kunnen aanbieden. De populairste computer artikelen binnen ons assortiment, zijn op dit moment:

 • USB sticks;
 • Beeldschermreinigers;
 • Muismatten.

USB sticks 

Een bedrukte USB stick is zowel voor uw eigen bedrijf als voor anderen erg geschikt en zijn tegenwoordig voor relatief goedkope prijzen te verkrijgen. Dergelijke computer artikelen kunt u ook nog eens gemakkelijk weggeven middels verscheidene wegen gezien het kleine formaat. Met een bedrukte USB-stick hebben uw relaties en/of eigen medewerkers altijd belangrijke documenten bij de hand. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen naar klanten, etc.

Het bedrukken van computer artikelen

Het bedrukken van computer artikelen gebeurt op verschillende manieren, door de verschillende artikelen worden er immers verschillende bedrukkingstechnieken gebruikt. De meest voorkomende bedrukkingstechnieken binnen ons assortiment zijn de tampondruk, zeefdruk en transferdruk. Uiteraard zijn er ook nog andere mogelijkheden. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met onze medewerkers.

Contact 

U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord, en helpen u verder waar mogelijk. U kunt onze medewerkers bereiken via:

Het is ook mogelijk om contact op te nemen via de online chat die u op de website kunt vinden.

Verder kijken? 

Kijk ook eens bij telefoon & tablet, auto producten of duurzame relatiegeschenken.