Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (4)
 2. 4 tot 6 werkdagen (8)
 3. 5 tot 7 werkdagen (15)
 4. 8 tot 10 werkdagen (40)
 5. 10 tot 15 werkdagen (16)
 6. 20 tot 25 werkdagen (3)
Minimale afname
 1. 25 (7)
 2. 50 (1)
 3. 100 (23)
Materiaal
 1. Aluminium (2)
 2. Kunststof (28)
 3. Metaal (21)
 4. Overig (3)
Bedrukking
 1. (1)
 2. 1 kleur (68)
 3. 2 kleuren (60)
 4. 3 kleuren (59)
 5. 4 kleuren (59)
 6. Fullcolor (14)
Soorten speakers
 1. Bluetooth (18)

Speakers

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Speakers met een bedrukking zijn voor veel mensen onmisbaar. Er wordt meer dan ooit gebruik gemaakt van mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Deze mobiele apparaten kunnen bijna allemaal muziek en ander geluid afspelen. Vaak klinkt dit vanaf het apparaat zelf niet echt bijzonder en meer als een ‘’blikkengeluid’’. Met behulp van uw eigen bedrukte speakers is dit verleden tijd en kunt u misschien wel de moeilijkste doelgroep bereiken: de jeugd. 

Bedrukte speakers kunnen uiteraard niet alleen maar bij mobiele apparaten worden gebruikt. Wanneer u kiest voor een uitvoering die werkt op Bluetooth, kan deze worden geconnect met alle apparaten die ook Bluetooth bevatten. Wanneer u kiest voor een speaker met bedrukking die werkt door middel van een aux-kabel kan deze ook worden gebruikt bij alle apparaten die een aux-ingang bevatten. 

Bedrukte speakers in allemaal modellen!

De speakers met bedrukking zijn werkelijk waar in allerlei modellen te verkrijgen. Zoals u zojuist al heeft kunnen lezen is er onderscheid te maken tussen de speakers met Bluetooth en aux. Daarnaast zijn de modellen qua uiterlijk ook nog eens ontzettend verschillend. Er zijn bijvoorbeeld: 

·      speakers met microfoon;

·      opvouwbaar;

·      met camerasluiter. 

Uw eigen bedrukte speaker kan dus helemaal naar eigen wens worden uitgekozen. Nadat u een keuze heeft kunnen maken in het ruime assortiment met speakers van Suprème Relatiegeschenken, kan het doorgeven van de bedrukking beginnen. 

Het bedrukken van de speakers

Het bedrukken van de speakers gebeurt met de hoogste zorg. Het bedrukken van de speakers maakt dit relatiegeschenk namelijk helemaal af. U maakt de ontvanger natuurlijk al ontzettend blij met de speakers en met de bedrukking geeft u zelf ook waarde aan het relatiegeschenk. Men zal de speaker met veel trots aan familie en vrienden laten zien en daarbij zal ook uw logo of bedrijfsnaam worden getoond in de vorm van een bedrukking. 

De contactgegevens van Suprème Relatiegeschenken

De contactgegevens van Suprème Relatiegeschenken vindt u onderstaand: 

·      074 – 24 24 757;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      online chat. 

Nog meer relatiegeschenken in de tijd van nu!

Suprème Relatiegeschenken heeft nog veel meer relatiegeschenken en de tijd van nu. Denk hierbij aan: powerbanks, telefoonhoesjes en boxjes voor de telefoon en tablet.