Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (4)
 3. 10 tot 15 werkdagen (1)
 4. 20 tot 25 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (3)
 2. 50 (2)
 3. 100 (1)
Materiaal
 1. Aluminium (1)
 2. Metaal (2)
 3. Overig (3)
Bedrukking
 1. 1 kleur (5)
 2. 2 kleuren (1)
 3. 3 kleuren (1)
 4. 4 kleuren (1)
 5. Fullcolor (1)

Laserpointers

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Laserpointers met een bedrukking zijn misschien niet de relatiegeschenken waar u meteen aan denkt, wanneer u de naamsbekendheid van uw bedrijf wilt vergroten of uw vaste relaties graag wil bedanken. Toch zijn bedrukte laspointers zeer slimme relatiegeschenken om te bestellen, men zal ontzettend blij zijn dit praktische en functionele geschenk in ontvangst te mogen nemen. De laserpointers worden vrijwel altijd gebruikt tijdens presentaties en andere besprekingen. Het is dan ook niet meer professioneel wanneer u iets met de hand moet aanwijzen. Dit zal niet alleen voor elke bezoeker te zien zijn, maar het staat ook erg onprofessioneel. Daarnaast kan een presentatie of bespreking met een bedrukte laserpointer gewoon worden vervolgd en hoeft er dus geen pauze plaats te vinden. De bedrukte laserpointer kan namelijk tijdens een presentatie gewoon worden gebruikt. 

De bedrukte laserpointers in allerlei varianten!

Laserpointers met bedrukkingsmogelijkheid zijn werkelijk in allerlei varianten te bestellen in de webshop. U kunt dus kiezen voor een variant dat qua uiterlijk en uitstraling bij uw bedrijf past, maar dat ook binnen uw budget past. Varianten waaruit u kunt kiezen, zijn: 

·      met muis;

·      met bediening van de presentatie;

·      met geïntegreerde pen. 

Het bedrukken van laserpointers

Het bedrukken van laserpointers is een activiteit waarmee de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken graag voor u aan de slag gaan. Het bedrukken is namelijk niet alleen belangrijk voor u als bedrijf, maar ook erg leuk voor onze medewerkers. Zij kunnen op dat moment namelijk bijdragen aan bedrukte laserpointers met een duidelijke bedrukking en goede kwaliteit, waarmee zij u erg blij kunnen maken. 

Laserpointers bedrukken kan met meerdere bedrukkingstechnieken. Wanneer er wordt gekozen voor een variant met een metalen omhulsel kan de laserpointer worden gegraveerd. Er wordt dan een subtiele, doch opvallende bedrukking aangebracht. Kiest u voor een model gemaakt van ander materiaal, dan geschiedt het bedrukken met gebruik van de tampondruk. Uiteraard kan de verpakking van de laserpointer ook worden voorzien van een bedrukking. 

De contactgegevens van Suprème Relatiegeschenken

U bereikt Suprème Relatiegeschenken eenvoudig, via: 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      online chat. 

Ook nog andere elektronica relatiegeschenken om te bedrukken!

Naast laserpointers zijn er ook nog andere elektronica relatiegeschenken om te bedrukken, namelijk: kabelorganizers, koptelefoons en oordopjes en speakers!