Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (2)
 2. 4 tot 6 werkdagen (12)
 3. 5 tot 7 werkdagen (9)
 4. 8 tot 10 werkdagen (30)
 5. 10 tot 15 werkdagen (5)
 6. 20 tot 25 werkdagen (7)
Minimale afname
 1. 25 (10)
 2. 50 (8)
 3. 100 (21)
Materiaal
 1. Kunststof (25)
 2. Metaal (9)
 3. Overig (16)
Bedrukking
 1. 1 kleur (54)
 2. 2 kleuren (45)
 3. 3 kleuren (44)
 4. 4 kleuren (44)
 5. Fullcolor (10)
Soorten
 1. Koptelefoons (27)
 2. Oordopjes (18)

Koptelefoons & oordopjes

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Een bedrukte koptelefoon staat bekend om de persoonlijke tint die aan dit relatiegeschenk hangt. Een headphone is namelijk echt iets voor jezelf, dit komt omdat het gebruikt wordt om muziek mee te luisteren. Echter zorgt het geschenk ervoor dat niet iedereen hoeft mee te luisteren, maar de muziek gewoon voor ieder apart kan worden geluisterd. De persoonlijke tint is wat erg gewaardeerd wordt aan de bedrukte koptelefoons. 

Welke doelgroep bereikt u met een bedrukte koptelefoon?

Bedrukte koptelefoons bereiken voornamelijk jongeren. Dit komt omdat deze doelgroep veelvuldig gebruik maakt van dit product. Bijvoorbeeld voor op de fiets, maar ook tijdens leren of werk. Echter kunnen ouderen ook bereikt worden via dit geschenk, bijvoorbeeld voor het kijken van televisieprogramma’s op tablets of telefoons. Koptelefoons met bedrukking worden steeds populairder omdat elektronica steeds meer in opkomst is. 

Waarmee kunt u bedrukte koptelefoons bedrukken?

Koptelefoons kunnen natuurlijk worden bedrukt met veel informatie. Echter adviseren wij bij deze geschenken om niet te veel te bedrukken. De kans bestaat namelijk dat het geheel onduidelijk wordt, waardoor de bedrukking op de headphone niet goed tot zijn recht komt. 

Koptelefoons kunnen echter zeer goed worden bedrukt met alleen een logo of een bedrijfsnaam. Een koptelefoon is goed zichtbaar tijdens gebruik en zal daardoor een hoge reclamewaarde hebben voor uw bedrijf. Een bedrukte headphone met logo kan daarom een goed promotie artikel of relatiegeschenk zijn.  

Soorten headphones

Koptelefoons zijn te bestellen in verschillende uitvoeringen, hierbij denkende aan kwaliteit maar ook aan de grootte van het geschenk zelf. Natuurlijk is het belangrijkste aan de koptelefoon, de kleur. Hiermee kunt u namelijk mooie combinaties maken. Kleuren waarin deze bij ons te bestellen zijn, zijn: 

 • zwart
 • wit
 • groen
 • blauw 

Headphone bedrukken

Koptelefoons bedrukken gebeurt bij ons meestal via een tampondruk. Deze techniek is namelijk bedoelt voor het bedrukken van de wat kleinere oppervlaktes. Hierdoor zal uw bedrukking goed tot zijn recht komen. 

Vragen?

Voor vragen over het bedrukken van koptelefoons of over al onze andere relatiegeschenken kunt u altijd bij ons terecht. U kunt deze vragen stellen, door ons te bellen en mailen via:

Meer relatiegeschenken weggeven?

Voor alle andere relatiegeschenken in deze categorie, verwijzen wij u graag naar telefoonladers en boxjes, telefoonhoesjes en tablethoezen.