Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)

Solar weerstations

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Met een solar weerstation weet men precies wat de weersvoorspelling is, maar het leuke is dat het weer, namelijk de zon, ervoor zorgt dat het weerstation het doet. Doordat er in solar weerstations speciale solar gedeeltes zijn aangebracht, kan het zonlicht worden omgezet in energie waardoor het weerstation energie heeft om informatie te weergeven over het weer. Het verschilt een beetje per weerstation welke informatie wordt weergeven, dan wel kan worden getoond. Denk hierbij aan: 

  • luchtvochtigheidsweergave;
  • temperatuurweergave;
  • datum;
  • tijd;
  • maanfase aanduiding. 

Solar weerstations zijn duurzame geschenken om te vergeven, ze kosten namelijk geen stroom om te gebruiken. Daarnaast zal uw relatie erg dankbaar zijn om een solar weerstation te mogen ontvangen. Wanneer deze eenmaal in gebruik is, wordt hij eigenlijk onmisbaar. Men kijkt bewust en onbewust vaak op het solar weerstation om informatie op te halen. Sommige solar weerstations worden geleverd met een sensor. Deze sensor kan dan buiten worden opgehangen, waardoor er zeer nauwkeurige informatie wordt geleverd aan uw relaties. 

Het bedrukken van solar weerstations

Het bedrukken van solar weerstations kan op verschillende manieren. Een transferdruk of zeefdruk kan op vrijwel ieder relatiegeschenk worden aangebracht en zo ook op de solar weerstations. Deze bedrukkingstechnieken bewijzen al jarenlang hun kwaliteit en mogelijkheden. Een bedrukking kan namelijk zeer nauwkeurig worden aangebracht en daarbij kunnen tot wel vier kleuren worden gebruikt. Vooraf ontvangt u uiteraard altijd een digitale proefdruk, zo kunt u vooraf bepalen of de bedrukking goed wordt weergeven en kunnen er ook nog aanpassingen worden gedaan. 

De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken geven u graag nog veel meer informatie over de mogelijkheden die de solar weerstations bieden. U kunt dan ook altijd vrijblijvend contact met hen opnemen via: 

Bekijk het assortiment van Suprème Relatiegeschenken!

Naast het bedrukken van solar weerstations is er nog veel meer mogelijk voor uw bedrijf. Bekijk daarom op uw gemak de mogelijkheden eens in onze webshop of laat u informeren door onze medewerkers. In de webshop vindt u naast solar weerstations ook nog andere artikelen met een duurzaam tintje, zoals: solar zaklampen, solar bureauklokken en lederen schrijfmappen!