Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (5)
 3. 10 tot 15 werkdagen (1)
 4. 20 tot 25 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (1)
 2. 50 (3)
Materiaal
 1. Kunststof (1)
 2. Overig (3)
 3. Papier (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (6)
 2. 2 kleuren (4)
 3. 3 kleuren (4)
 4. 4 kleuren (4)
 5. Fullcolor (1)

Eco pennen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Eco pennen laten bedrukken

Met bedrukte eco pennen zet u de eerste stap richting Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). We worden ons langzamerhand steeds meer bewust van de natuur en spelen hier steeds beter op in. U kunt als bedrijf al heel simpel beginnen met bedrukte eco pennen! Deze hoeven niet per se heel duur te zijn en zo laat u toch zien dat u zich bezighoudt met MVO. Daarnaast doen pennen het nog altijd goed in de relatiegeschenkenbranche ondanks de opkomst van digitale middelen en bent u onderscheidend, omdat veel bedrijven niet direct aan bedrukte eco pennen denken als ze aan MVO willen doen.

Eco pennen in diverse kleuren en maten

Eco pennen zijn er in diverse kleuren en maten. Zo hebben we bijvoorbeeld eco leaf balpennen maar ook papieren stylus balpennen.

Daarnaast hebben we nog meer bedrukte eco producten zoals:

-          Bedrukte eco notitieboekjes

-          Bedrukte tassen

-          Bedrukte solar

Bedrukte touchscreen eco pennen

Suprème België heeft naast gewone balpennen ook touchscreen eco pennen. Dit zijn erg mooie pennen om weg te geven omdat er bij veel bedrijven naast computers ook met tablets wordt gewerkt. Bij Suprème bestelt u ze onbedrukt al vanaf €0,32. Voor de prijs inclusief bedrukking kunt u het product selecteren en uw prijs berekenen.

Bedrukkingstechnieken

Eco pennen worden bedrukt door middel van tampondruk. De tampondruk werkt als een stempel die op het relatiegeschenk wordt gedrukt. Daarmee verschijnt het logo op het relatiegeschenk.

Levertijd bedrukte eco pennen

Normaliter houden wij een levertijd aan van 2 weken maar mocht u de bedrukte eco pennen sneller nodig hebben dan is er veel mogelijk in overleg.

Bestellen bedrukte eco pennen

Wilt u bedrukte eco pennen bestellen? U kunt eenvoudig uw gewenste eco pen selecteren en de stappen volgen! De stappen vertellen u daarnaast ook hoeveel uw bestelling gaat kosten. Nadat u de bestelling heeft geplaatst krijgt u een digitaal voorstel. Wordt het digitaal voorstel goedgekeurd dan gaat de bestelling in productie.

Contact

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen voor vragen of opmerkingen. U kunt ons telefonisch bereiken via 078 48 1828. Over de mail kunt u ons bereiken via info@supremerelatiegeschenken.be. Ook is het mogelijk om met ons te chatten! Zo heeft u snel een antwoord op uw vraag en kunnen wij u snel te woord staan.