Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Soorten notitieboekjes
 1. Met gelinieerd papier (2)
 2. Met blanco papier (1)
 3. Met ringband (3)
 4. Zonder ringband (2)
 5. Met pen (7)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (4)
 2. 4 tot 6 werkdagen (4)
 3. 8 tot 10 werkdagen (9)
 4. 10 tot 15 werkdagen (1)
 5. 20 tot 25 werkdagen (4)
Minimale afname
 1. 25 (5)
 2. 50 (3)
 3. 100 (4)
Materiaal
 1. Overig (3)
 2. Papier (14)
Bedrukking
 1. 1 kleur (17)
 2. 2 kleuren (12)
 3. 3 kleuren (11)
 4. 4 kleuren (11)
 5. Fullcolor (1)

Eco notitieboekjes

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte eco notitieboekjes

Suprème Belgie gaat met z’n tijd mee door eco-vriendelijke bedrukte notitieboekjes aan te bieden. We merken dat hier steeds meer vraag naar is, omdat we steeds meer in gaan zien dat we voorzichtig om moeten gaan met de natuur.

Eco notitieboekjes en MVO

Of het nu een bewuste keuze is of niet, bedrukte eco notitieboekjes gaan samen met MVO. De overheid stimuleert MVO en u kunt al heel makkelijk meedoen door het aanschaffen van bedrukte eco notitieboekjes. Door de boekjes mee te nemen naar relaties laat u zien dat u ook aan MVO doet en de natuur een warm hart toedraagt.

Bedrukte eco notitieboekjes in verschillende soorten en maten

De bedrukte eco notitieboekjes van Suprème België zijn over het algemeen allemaal van gerecycled materiaal, maar we hebben ook zwarte en witte bedrukte eco notitieboekjes! Daarnaast hebben we 1 type eco notitieboekje dat in roze en blauw te verkrijgen is.

Het luxe eco notitieboekje

Zoekt u luxe bedrukte eco notitieboekje? Die hebben we ook! De cover van dit notitieboekje is van bamboe en het boekje wordt gesloten met een elastische band. Daarnaast is het boekje voorzien van een bijbehorende pen.

Meer bedrukte eco geschenken!

Suprème Belgie gaat met z’n tijd mee door eco-vriendelijke producten aan te bieden, zoals we in het begin al zeiden. Naast bedrukte eco notitieboekjes levert Suprème echter nog meer bedrukte eco producten. Namelijk:

-          Bedrukte eco pennen

-          Bedrukte eco tassen

-          Bedrukte solar

Levertijd van bedrukte eco notitieboekjes

Standaard houden wij een levertijd aan van 2 weken. Heeft u het sneller nodig? Vaak is dat geen probleem maar moeten wij dit wel even overleggen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem telefonisch contact met ons op via 078 48 1828. U kunt ons natuurlijk ook bereiken over de mail: info@supremerelatiegeschenken.be

Chatten

In alles loopt Suprème België met zijn tijd mee want u kunt tegenwoordig ook met ons chatten! Deze tool is handig voor korte vragen of als u snel antwoord moet hebben. Stel uw vragen daarom aan onze medewerker Maikel, hij helpt u graag verder met al uw vragen!