Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)

Bloemen en planten

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bloemen en planten om te vergeven als relatiegeschenk. Waarschijnlijk bent u deze originele geschenken nog niet eerder tegengekomen om te vergeven. Bloemen en planten kunnen niet alleen worden vergeven als relatiegeschenk, maar kunnen uiteraard ook van een bedrukking worden voorzien. Denk aan een bedrukking met uw logo en/of bedrijfsnaam. Suprème Relatiegeschenken brengt deze graag voor u aan op de bloemen en planten die zich bevinden in het assortiment van Suprème. 

Bloemen en planten met bedrukking

Bloemen en planten met bedrukking kunnen in veel verschillende varianten worden besteld in de webshop van Suprème Relatiegeschenken. Neem nu bijvoorbeeld de opvouwbare moestuintjes. Niet alleen kunnen de moestuintjes in allerlei kleuren worden besteld en worden bedrukt, maar ook de zaadjes die worden bijgevoegd kunt u zelf kiezen. U kunt de zaadjes dus met een bepaalde boodschap combineren, maar u kunt de kleur van de plant, bloemen en/of kruiden ook combineren met de kleur van uw huisstijl. U kunt onder andere kiezen uit: 

  • madelief;
  • basilicum;
  • zonnebloem. 

Bloemen en planten met bedrukking kunnen ook een bloempot met bedrukking inhouden, waar u vervolgens zelf een bloem of plant aan kunt toevoegen of de ontvanger laat kiezen voor een geschikte bloem of plant. Bloempotten met bluetooth zijn op dit moment helemaal hip. Een bluetooth bloempot zorgt ervoor dat er muziek kan worden afgespeeld via de bloempot, hierin is een luidspreker bevestigd. Ook is er in de meeste modellen een sfeerlichtje toegevoegd, wat de uitstraling van de bluetooth bloempotten helemaal compleet maakt. 

Het bedrukken van bloemen, planten en benodigdheden

Het bedrukken van bloemen en planten is voor Suprème Relatiegeschenken zeer eenvoudig, omdat wij simpel gezegd al meer dan 12,5 jaar niet anders doen dan het bedrukken van (trendy) relatiegeschenken. U kunt uw wensen dan ook gerust delen met de studie van Suprème Relatiegeschenken, zij bekijken graag samen met u de mogelijkheden. U kunt contact opnemen via: 

Andere opvallende en duurzame geschenken?

Op zoek naar andere opvallende en duurzame geschenken net zoals onze bloemen en planten? Kijk dan eens bij ons assortiment in groeipapier, eco tuinieren en zaadzakjes!