Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Capaciteit mAh
 1. > 4000 mAh (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 5 tot 7 werkdagen (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (12)
 3. 10 tot 15 werkdagen (1)
 4. 20 tot 25 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (3)
 2. 50 (3)
 3. 100 (1)
Materiaal
 1. Bamboe (10)
 2. Overig (4)
Bedrukking
 1. (1)
 2. 1 kleur (14)
 3. 2 kleuren (11)
 4. 3 kleuren (10)
 5. 4 kleuren (10)
 6. Fullcolor (3)
Soorten pennen
 1. Touchscreen (1)
Afmeting keycords
 1. 2 cm (1)

Bamboe

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bamboe is een bijzonder materiaal dat zelfs in de ogen van Suprème Relatiegeschenken zo bijzonder is dat wij er een speciale categorie voor hebben. Bamboe geeft relatiegeschenken een rustige uitstraling, maar zal toch van veel personen de aandacht trekken. Het is namelijk niet iets dat men iedere dag zal zien. Bamboe is ontzettend duurzaam, omdat de plant weinig water nodig heeft om te groeien. Daarnaast kunnen vrijwel alle producten worden gerecycled. 

Relatiegeschenken van bamboe | ontdek alle producten van Suprème!

Relatiegeschenken gemaakt van bamboe zijn in ontzettend veel variëteiten te verkrijgen. U kunt alle producten gemakkelijk via de webshop bekijken, maar wij lichten uiteraard ook graag enkele relatiegeschenken gemaakt van bamboe uit. Hierbij hebben wij niet alleen gekeken naar de populariteit van deze relatiegeschenken van bamboe, maar ook naar de prijs-kwaliteit en de levertijd. De volgende relatiegeschenken, gemaakt van bamboe, zijn aan de hand van de voorgaande criteria naar voren gekomen: 

 • keycoard van bamboe;
 • bamboe pennen;
 • zonnebrillen gemaakt van bamboe;
 • notitieboekjes gemaakt van bamboe. 

Keycoard gemaakt van bamboe

Een keycoard is wellicht niet het eerste geschenk waar u aan denkt wanneer er wordt gesproken over het materiaal bamboe. Toch vindt u deze wel degelijk in het assortiment van Suprème Relatiegeschenken! De keycoards zijn gemaakt van 100% bamboe en daardoor erg stevig! Het voordeel is dat de bamboe keycoards kunnen worden gerecycled wanneer men hem niet meer wil gebruiken. Uw logo kan worden aangebracht door middel van een transferdruk tot wel vier kleuren! 

Bamboe pennen

Ook de bamboe pennen van Suprème Relatiegeschenken kunnen worden bedrukt. De pennen wisselen erg in uitstraling en gebruik van overige materialen. Er zijn bijvoorbeeld bamboe pennen met metalen onderdelen en met de mogelijkheid tot een touchscreen pen. 

Zonnebrillen gemaakt van bamboe

De bamboe zonnebrillen komen steeds meer in opkomst. Het zijn namelijk duurzame geschenken om te vergeven, gemaakt van een duurzaam materiaal. Suprème Relatiegeschenken heeft meerdere modellen, waaronder een model met gepolariseerde glazen, UV 400. 

Notitieboekjes gemaakt van bamboe

Het bedrukken van bamboe notitieboekjes is helemaal hip! Een duurzaam materiaal wordt namelijk gecombineerd met een veelvuldig gebruikt relatiegeschenk. Vraag de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken gerust om meer informatie over bamboe: 

Wilt u ook graag andere duurzame geschenken bekijken?

Wij verwijzen u graag door naar onze solar zaklampen, bureauklokken en weerstations!