Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (14)
Materiaal
 1. Glas (2)
 2. Overig (5)
 3. Pet-recyclebaar (7)
Bedrukking
 1. (13)
 2. 1 kleur (1)
 3. 2 kleuren (1)
 4. 3 kleuren (1)
 5. 4 kleuren (1)
 6. Fullcolor (13)
Inhoud in ml
 1. 330 ml (8)
 2. 500 ml (1)
 3. 750 ml (1)

Waterflesjes

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Waterflesjes met bedrukking komen we vaak tegen op promotionele events, maar ook bruiloften en festivals. Bedrukte waterflesjes zijn nuttige relatiegeschenken om te vergeven op festivals en promotionele events, zoals beurzen. Het ontvangen van de bedrukte waterflesjes zal bij iedereen in de smaak vallen. Wanneer deze dan ook nog eens zijn bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam. Het is bijvoorbeeld een mooie manier om een nieuw product te introduceren of juist om de bekendheid van uw naam een extra boost te geven. 

Bedrukte waterflesjes zijn daarnaast ook leuk om bijvoorbeeld te vergeven op een bruiloft of een ander feest. De waterflesjes met bedrukking hoeven dus echt niet altijd te worden ingezet bij zakelijke gelegenheden. Bij Suprème Relatiegeschenken heeft u de keuze uit een ruim aanbod, waardoor ook het geschikte bedrukte waterflesje voor uw gelegenheid hier tussen zit. U vindt bijvoorbeeld waterflesjes: 

·      van 500 ml;

·      met draaidop;

·      van glas;

·      van 330 ml;

·      met sportdop. 

Het bedrukken van de waterflesjes

Het bedrukken van de waterflesjes gebeur vrijwel altijd op het etiket van het waterflesje. Het grote voordeel hiervan is dat op het etiket een full colour bedrukking kan worden aangebracht en de bedrukking dus helemaal tot zijn recht komt. 

Het bedrukken van een etiket van het waterflesje gebeurt met de bedrukkingstechniek digitale druk. U kunt bij ons een ontwerp aanleveren van de bedrukking die u wenst. Wij gaan vervolgens meteen voor u aan de slag door een digitaal voorstel te ontwerpen en de opdracht alvast door te sturen naar de drukkerij. Zodra u akkoord heeft gegeven op het digitale voorstel, zal de drukkerij meteen aan de slag gaan met het bedrukken van de etiketten en deze aan te brengen om de waterflesjes. 

Vragen?

Heeft u vragen over de producten van Suprème Relatiegeschenken of heeft u interesse in onze werkwijze? Stel uw vraag gerust aan onze medewerkers: 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      online chat. 

Op zoek naar bedrukte waterflessen voor langer gebruik?

Bent u toch op zoek naar bedrukte waterflessen die de ontvanger langer kan gebruiken? Suprème Relatiegeschenken heeft deze uiteraard ook in haar assortiment, namelijk: Bobble waterflessen en drinkflessen. Maak het geheel af met een bedrukt keycord!