Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (9)
 2. 4 tot 6 werkdagen (10)
 3. 5 tot 7 werkdagen (4)
 4. 8 tot 10 werkdagen (33)
 5. 10 tot 15 werkdagen (16)
 6. 20 tot 25 werkdagen (3)
Minimale afname
 1. 25 (4)
 2. 50 (14)
 3. 100 (14)
Materiaal
 1. Acryl (2)
 2. Aluminium (1)
 3. Kunststof (6)
 4. Metaal (15)
 5. Overig (14)
Bedrukking
 1. 1 kleur (45)
 2. 2 kleuren (40)
 3. 3 kleuren (40)
 4. 4 kleuren (40)
Soorten thermosbekers
 1. Met oor (15)
 2. Zonder oor (22)
Inhoud in ml
 1. 330 ml (2)
 2. 500 ml (7)
 3. 750 ml (1)

Thermosbekers

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte thermosbekers zijn bedoeld om uw drank koud of warm te houden. Dit gebeurt door de speciale thermische laag aan de binnenkant van de thermosbeker. Het is een leuk relatiegeschenk om weg te geven maar ook om toe te voegen aan verschillende pakketten. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden om deze geschenken weg te geven!

Thermosbekers die bedrukt zijn, worden geleverd in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld:

 • Vacuüm;
 • Dubbelwandige;
 • Met 12 Volt aansluiting voor in de auto;
 • Roestvrijstalen;
 • 2 in 1 met extra ruimte om iets mee te nemen;
 • Wave isoleerfles;
 • etc.

Bedrukte thermosbekers zijn door al deze uitvoeringen ook verkrijgbaar in verschillende prijsklasse ’s. Als u iets zoekt als promotieartikel voor een beurs, dan kunt u het beste voor een wat goedkopere thermosbeker gaan. Deze thermosbekers kunt u dan uitdelen voor extra promotie. Als u, uw vaste klanten graag een cadeau wilt geven, kunt prima kiezen voor een wat duurdere uitvoering. Uw klant zal zich gewaardeerd voelen en de beker met plezier gebruiken.

Thermosbekers bedrukken

Thermosbekers worden bedrukt met een tampondruk. Ze kunnen ook gegraveerd worden. Bij een tampondruk wordt de bedrukking door middel van een rubberen stempel aangebracht. De stempel kan de ronding van de thermosbeker goed volgen en hierdoor zal een mooie bedrukking ontstaan. U kunt bij deze bedrukkingstechniek verscheidene kleuren gebruiken in de bedrukking. Bij Suprème ontvangt u voor dat de productie start altijd een gratis digitale proefdruk. Deze ontvangt u in uw mail en daarop staat de thermosbeker afgebeeld met de bedrukking die u heeft aangeleverd.

Bij het graveren van een thermosbeker wordt de bovenste laag weggehaald met een speciale laserstraal. Hierna blijft er een mooie krasvrije bedrukking over. Het is niet mogelijk om hierbij kleuren te gebruiken, maar de thermosbeker zal van zichzelf opvallend genoeg zijn met deze bedrukking. Suprème Relatiegeschenken is telefonisch, per mail en ook via de online chat eenvoudig te bereiken. U kunt zelf kiezen voor welk communicatiemiddel u kiest en de medewerkers van Suprème zullen u zo snel mogelijk en zo goed mogelijk van dienst zijn.

Bekijk meer relatiegeschenken!

Kijk ook naar zonnebrillen, bidons en mokken!