Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (5)
 2. 4 tot 6 werkdagen (8)
 3. 5 tot 7 werkdagen (5)
 4. 8 tot 10 werkdagen (41)
 5. 10 tot 15 werkdagen (8)
 6. 20 tot 25 werkdagen (7)
Minimale afname
 1. 25 (7)
 2. 50 (2)
 3. 100 (13)
Materiaal
 1. Acryl (1)
 2. Aluminium (3)
 3. Glas (2)
 4. Kunststof (10)
 5. Metaal (6)
 6. Overig (24)
 7. Polyester (1)
 8. Siliconen (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (56)
 2. 2 kleuren (45)
 3. 3 kleuren (45)
 4. 4 kleuren (45)
 5. Fullcolor (4)
Inhoud in ml
 1. 500 ml (5)
 2. 600 ml (3)
 3. 650 ml (4)
 4. 750 ml (1)

Drinkflessen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte drink flessen van Supreme

Het is enorm belangrijk om voldoende water te drinken. Het is soms lastig om hier tijdens een drukke werkdag aan te blijven denken. Herinner uw relaties hier aan door ze een drink fles als relatiegeschenk te geven. Wanneer u de fles voorziet van uw bedrijfsnaam of logo wordt de persoon er niet alleen aan herinnerd om water te drinken, maar wordt er ook meteen aan uw bedrijf gedacht! Ook koffiebekers of thermoskannen die zijn te vullen met koffie of thee zijn het ultieme relatiegeschenk. Deze kunnen onderweg worden gebruikt maar ook op kantoor zijn deze items erg handig, niets is vervelender dan steeds koffie, thee of een andere drank te moeten bijvullen wanneer u dorst heeft. Kies een geschenk dat het best bij uw relatie past. Sportieve relaties maakt u blij met een bedrukte bidon terwijl de relatie die veel onderweg is enorm blij zal zijn met een thermosfles.

 

Verschillende soorten drink flessen laten bedrukken

Drink flessen in allerlei soorten en maten vindt u online bij Suprème relatiegeschenken.

De flessen, bidons of thermosflessen kunnen wij voor u bedrukken en voorzien van uw bedrijfsnaam of logo. U kunt zelf een keuze maken, ook kunnen wij u adviseren of helpen met het maken van een keuze. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten flessen in verschillende prijsklassen. Een set met een luxe isoleerfles en 2 bekers is bijvoorbeeld ideaal om te schenken aan uw relatie die veel onderweg is. Goedkopere bidons of opvouwbare drinkflessen zijn een stuk goedkoper, deze kunt u in een grote hoeveelheid bestellen en bijvoorbeeld uitdelen als promotiemateriaal tijdens een evenement of op een beurs. Wanneer u een keuze heeft gemaakt bekijken wij voor uw wat de beste druktechniek is. Wilt u alvast weten hoe het eindresultaat eruit komt te zien, dan kunnen wij u een gratis digitale proefdruk sturen. Wanneer uw bestelling is geplaatst gaan wij aan de slag en worden uw bestelde relatiegeschenken snel geleverd.

 

De beste relatiegeschenken online bestellen

Het aanbod aan relatiegeschenken op Supremerelatiegeschenken.be bestaat naast drinkflessen onder andere ook uit tassen en textiel, keramiek en glas, elektronica en vele soorten kantoorartikelen. Het uitgebreide aanbod is onderverdeeld in categorieën. In iedere prijsklasse bieden wij producten aan. U kunt kiezen voor een goedkoop item dat u in en grote hoeveelheid bestelt maar ook bieden wij producten in het luxere en wat duurdere segment aan. Bedenk waar u uw relatie een plezier mee kunt doen. Doordat u uw relatiegeschenken kunt laten bedrukken profiteert u zelf ook van het geschenk, uw relatie zal altijd aan u denken bij het gebruik van het geschenk. Bekijk het aanbod online en plaats uw bestelling!