Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (17)
 3. 10 tot 15 werkdagen (7)
 4. 20 tot 25 werkdagen (4)
Minimale afname
 1. 25 (4)
 2. 50 (5)
Materiaal
 1. Aluminium (1)
 2. Kunststof (3)
 3. Metaal (1)
 4. Overig (5)
Bedrukking
 1. 1 kleur (16)
 2. 2 kleuren (12)
 3. 3 kleuren (12)
 4. 4 kleuren (12)
Inhoud in ml
 1. 500 ml (6)
 2. 600 ml (4)
 3. 750 ml (6)

Bidons

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bidons bedrukken met het logo of de naam van uw sportteam is een ontzettend leuk idee. Suprème Relatiegeschenken begrijpt dit maar al te goed en daarom zijn sommige modellen bidons in ons assortiment al vanaf 25 stuks te verkrijgen! Bedrukte bidons zijn uiteraard niet alleen geschikt voor een sportteam, maar ook voor bedrijven en voor op events. Voor bedrijven zijn de bidons met bedrukking geschikte promotieartikelen om onder andere de naamsbekendheid te vergroten. Op events zijn de bidons bedrukt met een logo of bedrijfsnaam ook vaak erg gewild en zult u hiermee hoge ogen gooien. 

De bedrukte bidons vergeven en verloten!

De bedrukte bidons kunnen prima worden vergeven aan medewerkers, relaties, clubleden, etc. Daarnaast is het ook een erg leuk idee om de bedrukte bidons te gaan verloten. Deze verloting kunt u plaats laten vinden op een beurs, maar u kunt dit ook op een andere manier aanpakken. De bedrukte bidons kunnen bijvoorbeeld ook worden verloot met een prijsvraag of via social media. De medewerkers van Suprème Relatiegeschenke staan u niet alleen bij tijdens het bedrukken, maar denken ook graag samen met u na over de mogelijkheden die de bedrukte bidons allemaal bieden. U bereikt hen gemakkelijk via de contactgegevens onderaan. Bij ons ontvangt u altijd een gratis digitaal voorstel van de bedrukte bidon in uw mailbox! Een mooi resultaat is dus gegarandeerd. 

Het bedrukken van de bidons

Het bedrukken van de bidons gebeurt in de lengte en in de breedte van de bidons. Het ligt vaak aan het model voor welke optie wordt gekozen. Onze medewerkers weten precies hoe de bidon die u heeft uitgekozen kan worden bedrukt en geven u dan ook graag extra informatie over deze bidon. U kunt deze informatie gemakkelijk opvragen bij onze medewerkers iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur, via: 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.nl;

·      de online chat. 

Bidons met bedrukking | echte outdoor artikelen!

Bidons met een bedrukking vallen bij Suprème Relatiegeschenken onder de outdoor artikelen. Dit zijn artikelen die ontzettend geschikt zijn om te gebruiken tijdens outdoor activiteiten. Wij hebben nog veel meer mooie geschenken in deze categorie, zoals: golfartikelen, kofferlabels en barbecue artikelen!