Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)

Diensten

Wij van Suprème, willen altijd de klant voorop stellen, en proberen onze diensten zo breed mogelijk neer te zetten. Wij bieden dan ook graag verschillende diensten aan waarvan u als klant gebruik kunt maken.

Verzorgen en verzenden van relatiegeschenken

Het compleet verzorgen en verzenden van de relatiegeschenken, zoals:

  • Vullen van snoeppotten met snoep en eventueel verzenden per pot naar uw klant;
  • Versturen van kalenders op adres;
  • Pakketjes versturen naar uw klant met een leuke attentie en eventueel een brief van uw organisatie;
  • Mailingen verzorgen.

Wij werken nauw samen met een sociale voorzieningswerkplaats die deze werkzaamheden oppakken om mensen in  het arbeidsproces  te  laten komen.

Omzetten van uw logo

Wij kunnen uw logo van een .jpg, .jpeg of .png omzetten naar een gevectoriseerd .eps of .pdf bestand. Deze bestanden worden gebruikt voor drukwerk, zodat wij de beste kwaliteit kunnen leveren. Onze studio zal dit voor u omzetten of natekenen. De kosten hiervoor bedragen € 30,00. Wij zullen het juiste bestand daarna per mail naar u sturen, zodat u deze zelf kunt bewaren en in de toekomst vaker kunt gebruiken.

Digitale proefdruk

Het is altijd fijn om te weten hoe het geschenk eruit komt te zien. Wilt u een proef van uw logo alvast zien op uw product, dan is dat ook mogelijk door middel van een digitale proef. Deze zal per mail verzonden worden.

Snelle levertijden

Standaard leveren wij 10 werkdagen na akkoord van de digitale drukproef. Wij hebben echter ook een mogelijkheid voor express zendingen. Deze kunnen in 5 werkdagen geleverd worden. Hiervoor, en uiteraard ook voor onze andere diensten, is het gemakkelijk om contact op te nemen. Dit kan via:

  • Telefoon: 078 – 48 1828
  • E-mail: info@supremerelatiegeschenken.be;
  • Online chat.