Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (7)
 3. 10 tot 15 werkdagen (1)
 4. 20 tot 25 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (1)
 2. 50 (2)
 3. 100 (1)
Materiaal
 1. Katoen (2)
 2. Kunststof (2)
 3. Overig (2)
 4. Polyester (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (8)
 2. 2 kleuren (6)
 3. 3 kleuren (6)
 4. 4 kleuren (6)

Zonnekleppen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Een bedrukte zonneklep is erg geliefd bij een zeer grote groep met verschillende mensen. Een zonneklep met bedrukking kan gemaakt zijn van verschillende materialen. In onze webshop zult u vooral vele zonnekleppen vinden, gemaakt van EVA en katoen. Het materiaal EVA is een afkorting voor het woord Ethyleenvinylacetaat. Dit is een kunststof die goed bekend staat. Het is namelijk erg slijtvast en stevig. Uiteraard zit er verschil tussen deze twee materialen en dat is in de prijs ook erg goed te merken.

Een bedrukte zonneklep gemaakt van katoen heeft een hogere kostprijs dan een bedrukte zonneklep gemaakt van EVA. De reden hiervoor is dat katoen wordt gemaakt van een katoenplant en de verwerking hiervan meestal redelijk wat tijd in beslag neemt. Een zonneklep met bedrukking die van katoen is gemaakt komt meestal goed tot zijn recht bij vaste relaties en eigen medewerkers. Van hen weet u namelijk zeker dat de gebruikerswaarde hoog zal liggen en zij dit geschenk zullen waarderen. Een bedrukte zonneklep gemaakt van EVA is erg geschikt voor promotionele doeleinden. Ze kunnen in grote getallen worden besteld en u kunt ze weggeven aan de doelgroep die u graag wilt bereiken. Uiteraard is het moment van weggeven cruciaal. Een bedrukte zonneklep weggeven in de winter is uiteraard minder effectief dan het vergeven in de zomer.

Zonneklep bedrukken

Het bedrukken van een zonneklep kan sterk verschillen in de manier waarop deze wordt bedrukt. Uiteraard ligt dit aan de keuze van het materiaal, maar natuurlijk speelt het kleurgebruik en de grootte van de bedrukking ook een belangrijke rol. Bedrukkingstechnieken die veel bij Suprème Relatiegeschenken voorkomen, zijn:

 • zeefdruk;
 • transferdruk;
 • borduren.

Een bedrukte zonneklep bestelt u bij Suprème Relatiegeschenken altijd in combinatie met een goede persoonlijke service. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en beantwoorden uw vragen met veel plezier. U bereikt hen iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur:

Veel meer hoofddeksels met bedrukking bij Suprème

Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u naast zonnekleppen nog veel meer hoofddeksels met bedrukking. Neem eens een kijkje bij onze trucker capshoeden en kindercaps.