Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 5 tot 7 werkdagen (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (1)
 3. 20 tot 25 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 100 (1)
Materiaal
 1. Foam (1)
 2. Polyester (2)
Bedrukking
 1. 1 kleur (2)
 2. 2 kleuren (2)
 3. 3 kleuren (2)
 4. 4 kleuren (2)
 5. Full colour (1)

Trucker caps

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Trucker caps bedrukken, dat gebeurt in de drukkerij van Suprème Relatiegeschenken eigenlijk dagelijks. Wij ontvangen namelijk veel bestellingen voor de bedrukte truckercaps. Dit komt onder andere door de gunstige prijs die de trucker caps hebben. Daarnaast kunt u de trucker caps ook onbedrukt bestellen bij Suprème Relatiegeschenken. Een bestelling plaatsen met of zonder bedrukking is al mogelijk vanaf 25 stuks! De trucker caps zijn dus ook bereikbaar voor kleinere bedrijven of kleine verenigingen. 

Bedrukte trucker caps | herkenbaar!

Bedrukte trucker caps zijn erg herkenbaar. Allereerst komt dit door het model van de trucker cap. Het gaas aan de achterkant van de cap geeft een stoere look aan het geheel. Daarnaast blijft het een geschenk dat door mannen en vrouwen te dragen is. De trucker caps hebben allemaal een groot vlak aan de voorkant, welke bedrukt kan worden. Daarnaast is een ander voordeel dat de trucker caps in heel veel verschillende kleuren te bestellen zijn. Hierdoor zijn ze altijd passend bij uw bedrijf of vereniging! De kleuren die u onder andere bestelt in de webshop van Suprème Relatiegeschenken zijn: 

·      blauw;

·      geel;

·      neon;

·      roze;

·      rood;

·      groen;

·      zwart. 

Trucker caps met bedrukking zijn uiteraard in nog veel meer kleuren te bestellen! Bevindt het model dat u voor ogen heeft zich niet tussen de trucker caps in ons assortiment? Dit vinden wij uiteraard erg vervelend, maar dit hoeft zeker geen probleem te zijn. U kunt dan het beste contact opnemen met onze medewerkers. Zij gaan graag voor u op zoek naar het juiste model. De contactgegevens vindt u onderaan. 

Het bedrukken van de trucker caps

Het bedrukken van de trucker caps is mogelijk met logo’s, namen, etc. Er kunnen meerdere kleuren worden bedrukt. Twijfelt u of het gewenste bedrukt kan worden? Onze medewerkers geven u graag meer informatie. Gebruik daarvoor de onderstaande contactgegevens. 

Contact opnemen

Contact opnemen met de klantenservice van Suprème Relatiegeschenken kan snel en eenvoudig. U bereikt hen iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur via: 

·      de online chat;

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be. 

Kijk eens verder in onze webshop!

Kijk gerust eens verder in onze webshop, bij: sjaals, handschoenen en mutsen!