Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 5 tot 7 werkdagen (6)
 2. 8 tot 10 werkdagen (38)
 3. 20 tot 25 werkdagen (4)
Minimale afname
 1. 25 (4)
 2. 100 (6)
Materiaal
 1. Foam (1)
 2. Katoen (34)
 3. Overig (5)
 4. Pet-recyclebaar (1)
 5. Polyester (6)
Bedrukking
 1. 1 kleur (33)
 2. 2 kleuren (32)
 3. 3 kleuren (32)
 4. 4 kleuren (32)
Soorten caps
 1. Baseballcaps (5)
 2. Standaard caps (9)
Panels
 1. 5-panel caps (5)
 2. 6-panel caps (14)

Standaard caps

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Standaard caps met bedrukking is een zeer brede categorie in de webshop van Suprème Relatiegeschenken. Wat is immers een standaard cap? Voor ons zijn dat alle caps die bedrukt en onbedrukt bestelt kunnen worden en uit vijf of zes panelen panelen bestaan. Deze hebben verschillende kleuren en worden ook in verschillende materialen geproduceerd. Caps die niet tot de standaard behoren, zijn bijvoorbeeld: 

 • trucker;
 • army;
 • zonnekleppen;
 • bandana’s;
 • hoeden. 

Caps met bedrukking zijn veelgebruikte relatiegeschenken. Ze beschermen niet alleen goed tegen de zon, maar kunnen een outfit ook helemaal afmaken. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u bedrukte caps die passen bij uw bedrijf en uw doelgroep, waardoor ze ook echt gedragen zullen worden. Wanneer u twijfelt tussen een aantal caps, is het mogelijk om contact op te nemen. Hiervoor kunt u onderstaande gegevens gebruiken. Onze medewerkers leggen u graag de verschillen uit en stellen op vrijblijvende basis een offerte op. 

Het bedrukken van standaard caps 

Standaard caps worden veelal op dezelfde manier bedrukt als al onze andere caps. De bedrukkingstechnieken transferdruk en zeefdruk zijn veelgebruikt. Beide bedrukkingstechnieken bieden verschillende mogelijkheden, waardoor u als bedrijf uw eigen wensen kunt laten resulteren in bedrukte caps. Er kan gebruik worden gemaakt van verschillende kleuren, maar u kan ook de bedrukking in één kleur laten aanbrengen. Voor deze optie wordt vooral veel gekozen wanneer er een kleurrijke cap is uitgezocht. Zo blijft het relatiegeschenk erg aantrekkelijk om te gebruiken. Vrijwel niemand wil immers met een zeer drukke ‘’reclamepet’’ rondlopen. 

Standaard caps met bedrukken zijn snel en simpel te bestellen bij Suprème Relatiegeschenken. Wist u dat wij speciale producten hebben met een snelle levering? Wanneer u bijvoorbeeld de bedrukte caps, maar natuurlijk ook andere geschenken, snel nodig heeft, kunt u bij ons kiezen uit een speciaal assortiment met producten die snel bedrukt en onbedrukt geleverd kunnen worden. Voor meer informatie over de mogelijkheden qua snelle levering of andere vragen kunt u contact opnemen via: 

telefoon NL: 074 – 24 24 757;

telefoon BE: 078 – 48 1828;

e-mail NL: info@supremerelatiegeschenken.nl;

e-mail BE: info@supremerelatiegeschenken.be

De andere hoofddeksels van Suprème bekijken

Bekijk snel de andere hoofddeksels van Suprème voor een gevarieerd aanbod binnen uw bedrijf. Neem een kijkje bij: bandana’s, hoeden en zonnekleppen!