Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (1)
 2. 5 tot 7 werkdagen (7)
 3. 8 tot 10 werkdagen (81)
 4. 10 tot 15 werkdagen (1)
 5. 20 tot 25 werkdagen (9)
Minimale afname
 1. 25 (9)
 2. 50 (7)
 3. 100 (8)
Materiaal
 1. Foam (1)
 2. Katoen (44)
 3. Kunststof (2)
 4. Overig (18)
 5. Papier (2)
 6. Pet-recyclebaar (1)
 7. Polyester (15)
 8. Stro (8)
 9. Vilt (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (69)
 2. 2 kleuren (64)
 3. 3 kleuren (64)
 4. 4 kleuren (64)
 5. Full colour (1)
Soorten caps
 1. Bandana's (2)
 2. Baseballcaps (7)
 3. Standaard caps (9)
Panels
 1. 5-panel caps (5)
 2. 6-panel caps (14)

Caps

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte caps is iets waar Suprème Relatiegeschenken in gespecialiseerd is. Wij ontvangen immers dagelijks bestellingen met daarin bedrukte caps. We hebben het dan ook over een zeer functioneel relatiegeschenk dat aan een groot publiek kan worden weggegeven en dat door veel mensen zal worden gebruikt. 

Het leveren en bedrukken van caps is iets waar Suprème Relatiegeschenken veel aandacht aan besteed. Wij hebben een groot assortiment waaruit u een keuze kunt maken voor uw evenement, bedrijf, vereniging, etc. Bedrukte caps zijn immers geschikt voor allerlei verschillende activiteiten. Wanneer men de bedrukte cap eenmaal in gebruik heeft, zal hier niet meer snel afscheid van worden genomen. Dit betekent dus een hoop extra promotie voor uw bedrijf, vereniging of evenement. 

Bedrukte caps in allerlei soorten en maten!

Bedrukte caps zijn er in allerlei soorten en maten. Zoals u eerder al heeft kunnen lezen hebben wij een groot assortiment met daarin allemaal verschillende bedrukte caps. Uitvoeringen die u in de webshop bestelt, zijn: 

 • army;
 • trucker;
 • voor kinderen;
 • hoeden;
 • zonnekleppen;
 • etc. 

Via de webshop kunt u eenvoudig alle modellen bekijken en ook het juiste bedrukte model voor uw bedrijf. Mocht u het lastig vinden om het juiste model te vinden, dan kunnen de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken u hierbij altijd helpen. Zij gaan graag samen met u op zoek naar het juiste model cap en doen u graag enkele voorstellen in een offerte, gemaakt voor u op maat. U kunt de klantenservice het snelste bereiken via de online chat, zij zullen dan meteen antwoord geven op uw vraag. Heeft u liever telefonisch of per mail contact, dan is dit uiteraard ook mogelijk via: 

Het bedrukken van de caps

Het bedrukken van de caps is eigenlijk het leukste onderdeel van de bestelling. U kunt namelijk helemaal uw eigen huisstijl verwerken in de bedrukte caps en hier dus helemaal uw eigen touch aan geven. Naast het bedrukken van de caps, kunnen wij deze ook borduren. Dit geeft ook een erg mooi effect aan de cap. 

Bekijk meteen alle modellen caps!

Bekijk eenvoudig en meteen alle modellen caps die u bij ons kunt bestellen: army, trucker en zonnekleppen!