Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Afmeting handdoeken
 1. 21x16 cm (1)
Kwaliteit handdoeken
 1. Middelzware kwaliteit (vanaf 450 gr/m²) (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (1)
Materiaal
 1. Katoen (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (1)
 2. 2 kleuren (1)
 3. 3 kleuren (1)
 4. 4 kleuren (1)

Washandjes

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte washandjes mogen niet ontbreken bij het vergeven van handdoeken met een bedrukking. Een washandje met een bedrukking is een geschenk dat zeker veel zal worden gebruikt. Vrijwel iedereen gebruikt tijdens het douchen een washandje. Wanneer deze dan met uw logo of bedrijfsnaam bedrukt is, zal men dit zeker onthouden. 

De washandjes bedrukt met logo of bedrijfsnaam vergeven

Washandjes bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam kunnen prima worden vergeven. Zoals u hierboven ook al heeft gelezen is dit erg leuk om te doen in combinatie met één of meerdere bedrukte handdoeken. Op deze manier geeft u een echt pakket weg. Handdoeken heeft Suprème Relatiegeschenken voldoende en ook in verschillende afmetingen, waaronder: 

 • 70 x 140 cm;
 • 100 x 180 cm (strandlaken);
 • 50 x 100 cm. 

De bedrukte washandjes vergeven kan natuurlijk ook erg goed losstaand. Het vergeven is dan mogelijk op verschillende manieren, zoals het verloten maar ook het versturen via een mailing. 

Het bedrukken van de washandjes

Het bedrukken van de washandjes gebeurt eigenlijk altijd met een borduring. De reden hiervoor is dat er door middel van het borduren van de washandjes niet alleen een ontzettend mooie bedrukking tot stand komt, maar dat het bedrukken vaak erg lastig is door het materiaal en de grootte van het artikel in combinatie met elkaar. 

Het borduren van de washandjes gebeurt met een computer aangestuurde machine. Met behulp van een bepaald aantal steken wordt de bedrukking die u wenst tot stand gebracht. De prijs van het borduren verschilt eigenlijk per bestelling. Waar het bij het bedrukken vaak gaat om het aantal kleuren dat wordt gebruikt, is dit bij het borduren niet van belang. Hier gaat het namelijk om het aantal steken. De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken stellen graag een persoonlijke vrijblijvende offerte voor u op. Hier nemen zij uw wensen van de bedrukking uiteraard in mee. U weet daardoor precies waar u aan toe bent. 

Contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken is erg eenvoudig, dit kan via: 

Stel meteen uw pakket met de bedrukte handdoeken samen!

Bekijk meteen de handdoeken die u kunt bedrukken en samen met de bedrukte washandjes kunt vergeven: strandlakens, sporthanddoeken en gastendoekjes!