Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Kwaliteit handdoeken
 1. Lichte kwaliteit (vanaf 250 gr/m²) (1)
 2. Middelzware kwaliteit (vanaf 450 gr/m²) (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (3)
 2. 20 tot 25 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (1)
Materiaal
 1. Katoen (2)
 2. Overig (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (3)
 2. 2 kleuren (2)
 3. 3 kleuren (2)
 4. 4 kleuren (2)

Sporthanddoeken 30x130cm

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Sporthanddoeken met een bedrukking hebben veelal de afmeting 30 x 130 cm. Deze afmeting is zeer geschikt tijdens het sporten. Het neemt weinig ruimte in, kan gemakkelijk worden meegenomen en is zeker groot genoeg in gebruik. Bedrukte sporthanddoeken zijn erg populair in de webshop van Suprème Relatiegeschenken. U bestelt de sporthanddoeken bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam in de volgende materialen: 

 • microvezel;
 • katoen. 

Bedrukte sporthanddoeken zijn van beide materialen zeer geschikt. Microvezel staat erom bekend weinig ruimte in te nemen en zeker veel vocht op te nemen. Het is een zachte stof, erg licht in gewicht. Katoen wordt uiteraard al jaren gebruikt om bedrukte handdoeken mee te maken en heeft zich dan ook zeker bewezen. Het is dus geheel aan u om een keuze te maken in het materiaal. Uiteraard staat Suprème Relatiegeschenken altijd voor u klaar. U kunt alle vragen dan ook zeker aan de klantenservice stellen. 

Het vergeven van bedrukte sporthanddoeken 30 x 130 cm

Sporthanddoeken met een bedrukking vergeven is erg eenvoudig. Het is mogelijk voor iedere branche, maar natuurlijk in een aantal branches wel extra interessant. Heeft u bijvoorbeeld een eigen sportschool? Geef uw nieuwe en vaste leden dan een bedrukte sporthanddoek bedrukt met uw logo en vergroot hiermee meteen uw naamsbekendheid. 

Bedrukte sporthanddoeken zijn zeker in iedere branche te vergeven. U hoeft immers niet speciaal eigenaar te zijn van een sportschool. Wanneer men de bedrukte sporthanddoek van uw ontvangt zal deze in gebruik worden genomen en zal het logo zichzelf ook verder verspreiden. 

Het bedrukken van de sporthanddoeken

Het bedrukken van de sporthanddoeken 30 x 130 cm gebeurt op precies dezelfde manier als het bedrukken van al onze andere handdoeken met andere afmetingen. Handdoeken kunnen prima worden geborduurd, dit is erg interessant wanneer u veel kleuren in uw bedrukking heeft. Er wordt dan namelijk niet per kleur betaald met per steek. 

Suprème Relatiegeschenken laat u door middel van een offerte graag zien wat het verschil in prijs is, u kunt deze dan ook altijd vrijblijvend aanvragen via: 

Bekijk meteen de andere afmetingen en stel een pakket samen!

Stel een pakket samen met verschillende bedrukte handdoeken, zoals: 30 x 50 cm, 50 x 100 cm en 70 x 140 cm.