Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)

Hamam handdoek

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Hamam handdoeken met bedrukking zijn echt helemaal van deze tijd! Uw klanten en/of medewerkers hoeven zich niet meer druk te maken om het meenemen van een bedrukte handdoek op vakantie, een bedrukte hamam handdoek neemt namelijk nauwelijks ruimte in beslag. De koffer of vakantietas kan dus zonder zorgen met andere benodigdheden worden gevuld. Daarnaast is een hamam handdoek met bedrukking niet alleen erg prettig om te gebruiken op het strand, maar heeft deze nog veel meer mogelijkheden. Hij kan bijvoorbeeld worden omgeknoopt als een soort jurkje en als bescherming tegen de zon, hij kan eenvoudig worden meegenomen naar restaurants en andere plekken en biedt dus voor allerlei gelegenheden uitkomst!

Bedrukte hamam handdoeken bestellen bij Suprème Relatiegeschenken

Bedrukte hamam handdoeken kunnen eenvoudig worden besteld bij Suprème Relatiegeschenken. Allereerst kunt u in één oogopslag zien welke hamam handdoeken er worden aangeboden om te bedrukken. Vervolgens kunt u een keuze maken tussen allerlei kleuren, bijvoorbeeld:

  • Wit;
  • Grijs;
  • Rood;
  • Oranje;
  • Etc.

Het is soms lastig om een voorstelling te maken van uw eigen bedrukte hamam handdoeken. Daarom helpt Suprème Relatiegeschenken u graag een handje. De ontwerpstudio van Suprème maakt namelijk graag een digitaal voorstel, ook wel digitale proef voor u. De hamam handdoek die u heeft uitgekozen is dan zichtbaar met de bedrukking die u wenst. Mocht blijken dat uw logo dan toch niet goed uitkomt of u een tekst toch anders wilt hebben, dan is daar zeker nog alle mogelijkheid toe.

Het bedrukken van hamam handdoeken

Hamam handdoeken bedrukken kan erg kleurrijk, vaak is namelijk een bedrukking tot vier kleuren mogelijk! Daarnaast kan er ook worden gekozen voor het borduren van de hamam handdoeken, ook dit is een zeer slimme optie. De bedrukking gaat dan mooi op in de hamam handdoek, maar is zeker wel zichtbaar. Twijfelt u nog of ontvangt u graag een sample van de hamam handdoek om de kwaliteit te kunnen bepalen, dan kunt u iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken via:

Ook nog op zoek naar andere zomerse artikelen?

Kijk gerust eens bij onze slippers, zonnebrillen en frisbees!