Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Afmeting handdoeken
 1. 30x50 cm (4)
Kwaliteit handdoeken
 1. Lichte kwaliteit (vanaf 250 gr/m²) (2)
 2. Middelzware kwaliteit (vanaf 450 gr/m²) (2)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (3)
 2. 10 tot 15 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (1)
 2. 50 (3)
Materiaal
 1. Katoen (4)
Bedrukking
 1. 1 kleur (3)
 2. 2 kleuren (3)
 3. 3 kleuren (3)
 4. 4 kleuren (3)
 5. Full colour (1)

Gastendoekjes 30x50cm

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte gastendoekjes hebben de afmeting 30 x 50 cm. Door deze afmeting bieden de gastendoekjes met bedrukking veel mogelijkheden. Ze kunnen zeer goed worden gebruikt in sanitaire ruimtes, maar zeker ook voor andere doeleinden. De gastendoekjes (30 x 50 cm) worden namelijk in veel gevallen ook wel golfhanddoeken genoemd. Men neemt deze vaak mee naar de golfbaan, de golfclub kan dan eenvoudig worden drooggemaakt  en schoongemaakt wanneer er is geslagen. 

Gastendoekjes met een bedrukking zelf gebruiken en vergeven! 

Gastendoekjes met een bedrukking zijn prima voor eigen gebruik in uw bedrijf. U kunt ze bijvoorbeeld in de toiletten neerleggen, zodat bezoekers en uw eigen medewerkers hier gebruik van kunnen maken na het handen wassen. De bedrukte gastendoekjes beperken zich echter niet alleen tot het eigen gebruik, ze kunnen namelijk ook prima worden vergeven. Wanneer uw logo of bedrijfsnaam hier op staat, zal dit zeker verder worden verspreid. 

Het borduren van de gastendoekjes 

Het borduren van de gastendoekjes is een mogelijkheid om ze van uw bedrijfsnaam of logo te voorzien. Bij het borduren wordt de bedrukking echt bevestigd met steken aan de gastendoekjes. U kunt verscheidene kleuren kiezen. 

De kosten voor het borduren van de gastendoekjes zijn onder andere afhankelijk van: 

 • het gebruik van kleuren;
 • het aantal steken;
 • de grootte van de bedrukking. 

Suprème Relatiegeschenken zal u vooraf altijd een opgave van de prijs doen toekomen. 

Het bedrukken van de gastendoekjes 

Het bedrukken van gastendoekjes is ook een prima mogelijkheid. Hierbij worden er geen steken gebruikt, zoals bij het borduren wel het geval is. De bedrukking wordt echter wel zo aangebracht op de gastendoekjes dat deze goed blijft zitten. 

Contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken 

Contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken is ontzettend eenvoudig. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en geven u meer informatie over de relatiegeschenken die voor uw bedrijf interessant zijn! U bereikt de klantenservice van Suprème Relatiegeschenken voor al uw vragen over de gastendoekjes en andere relatiegeschenken, via: 

Bekijk alle andere handdoeken!

Gastendoekjes met bedrukking zijn niet de enige handdoeken die wij verkopen in de webshop. Kijk daarom ook gerust eens verder bij strandlakens, washandjes en sporthanddoeken!