Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 8 tot 10 werkdagen (2)
Minimale afname
  1. 25 (1)
  2. 50 (2)
Materiaal
  1. Overig (3)
Bedrukking
  1. 1 kleur (2)
  2. 2 kleuren (2)
  3. 3 kleuren (2)
  4. 4 kleuren (2)

Auto zonneschermen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Auto zonneschermen bedrukt met uw eigen naam of logo, een betere promotie kunt u zich niet wensen. Een auto komt vrijwel overal in Nederland, maar natuurlijk ook in het buitenland. Alle passerende auto’s, voetgangers en fietsers komen in aanraking met uw bedrukking. U bereikt dus zowel nationaal, als internationaal klanten. Zonneschermen met bedrukking komen in ons assortiment veelvuldig voor. Gemakkelijk gezien zijn deze te onderscheiden in twee varianten:

  1. Bedrukte zonneschermen voor de gehele voorruit;
  2. Bedrukte zonneschermen voor de zijramen (zuignap).

Bedrukte auto zonneschermen uitdelen kan geheel in eigen stijl. U heeft zodoende de gelegenheid om deze activiteit aan te passen aan uw eigen onderneming en een stukje originaliteit te creëren. Denk bijvoorbeeld eens aan het idee om de bedrukte geschenken te gaan verloten, of juist om ze per post te gaan versturen. Suprème Relatiegeschenken heeft nog veel meer ideeën voor u. U kunt hiervoor altijd vrijblijvend contact opnemen middels onderstaande gegevens.

Auto zonneschermen bedrukken

Auto zonneschermen bedrukken gebeurt middels een zeefdruk. De bedrukkingstechniek zeefdruk kan één kleur bedrukken. Als u graag een bedrukking wilt op het auto zonnescherm met meerdere kleuren dan kan Suprème Relatiegeschenken hier zorg voor dragen. Voor een bedrukking met meerdere kleuren (full colour) is een groot aantal auto zonneschermen nodig, omdat deze speciaal voor u in het buitenland worden geproduceerd. Het is dus mogelijk op aanvraag, waar u wel rekening mee moet houden is dat de levertijd langer is, omdat de productie in het buitenland wordt gedaan. Dit zorgt voor een lage prijs, waarvan u kunt profiteren.

Auto zonneschermen bedrukken kan geheel naar eigen inzicht. Mocht u voor een zeefdruk bedrukking willen gaan, dan kunt u kiezen voor een logo in combinatie met een bedrijfsnaam in eigen PMS-kleur. U kunt ook voor een andere opvallende kleur kiezen om het auto zonnescherm mee te bedrukken. Bij een full colour bedrukking kunt u allerlei kleuren zelf samenstellen tot een mooi en creatief geheel. Voor meer informatie over onze auto zonneschermen kunt u contact opnemen door middel van het telefoonnummer:

Koekeloer ook in een andere richting!

Koekeloer ook eens in een andere richting, zoals; promotieartikelen, weer & tijd en fietsbellen!