Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Capaciteit mAh
 1. < 2000 mAh (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (5)
 2. 5 tot 7 werkdagen (5)
 3. 8 tot 10 werkdagen (28)
 4. 10 tot 15 werkdagen (4)
 5. 20 tot 25 werkdagen (4)
Minimale afname
 1. 25 (10)
 2. 50 (8)
 3. 100 (10)
Materiaal
 1. Imitatie leer (1)
 2. Kunststof (13)
 3. Metaal (10)
 4. Overig (11)
 5. Polyester (5)
Bedrukking
 1. (1)
 2. 1 kleur (39)
 3. 2 kleuren (31)
 4. 3 kleuren (31)
 5. 4 kleuren (30)
 6. Fullcolor (8)
Soorten
 1. Telefoonhouders (2)

Auto accessoires

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Auto accessoires snel geleverd door Suprème Relatiegeschenken. Naast de snelle levertijd kan Suprème Relatiegeschenken de auto accessoires uiteraard ook voor u bedrukken en daarnaast profiteert u ook van andere voordelen: 

·      goede prijs-/kwaliteitverhouding;

·      snelle levertijden;

·      gratis digitale proefdruk. 

Bedrukte auto accessoires bestellen met een snelle levertijd bij Suprème Relatiegeschenken is erg eenvoudig. De webshop is namelijk zo ingericht dat het bestellen van uw favoriete relatiegeschenk erg gemakkelijk is. Hierbij is ook onderscheid gemaakt tussen producten met een snelle levertijd en producten zonder een snelle levertijd. Bij de bedrukte auto accessoires met snelle levertijd heeft u de keuze uit allemaal verschillende functionele producten, zoals: 

·      alarmlamp;

·      bandenspanningsmeter;

·      ijskrabber;

·      EHBO setje. 

Het bedrukken van auto accessoires met snelle levertijd

Het bedrukken van auto accessoires met een snelle levertijd kan met allerlei bedrukkingstechnieken. Qua bedrukkingstechnieken heeft u bijvoorbeeld de keuze uit: 

·      transferdruk;

·      zeefdruk;

·      tampondruk. 

De bedrukkingstechnieken brengen allemaal een wisselende bedrukking met zich mee. Er wordt namelijk gewerkt met verschillende machines en ook met verschillende voorwerpen die de bedrukking daadwerkelijk aanbrengen op de auto accessoires. Bij de tampondruk wordt de bijvoorbeeld gedaan met een stempel die lijkt op een soort spons. Er zijn verschillende vormen en groottes van deze sponzen. Dit betekent dus ook dat er allerlei bedrukkingen tot stand kunnen worden gebracht. Vervolgens haalt de spons de bedrukking van een plaatje af, waarnaar deze wordt aangebracht. Wanneer u kiest voor meerdere kleuren, zullen er meerdere sponzen op een rij in de machine worden aangebracht en zal er ook gebruik worden gemaakt van een droger. Bij een tampondruk is het mogelijk om met maximaal drie kleuren te werken, dat betekent dus het tot stand brengen van een mooie veelzijdige bedrukking. 

Het bedrukken van de auto accessoires met snelle levertijd is uiteraard ook mogelijk met de andere bedrukkingstechnieken. De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken geven u graag meer informatie over de mogelijkheden. U kunt hen bereiken via: 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      online chat. 

Nog op zoek naar een ander relatiegeschenk met een snelle levertijd?

Bent u nog op zoek naar een ander relatiegeschenk met een snelle levertijd? Ons assortiment is erg uitgebreid. Kijk gerust eens bij paraplu’s, poncho’s en fleecedeken.