Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Capaciteit mAh
 1. < 2000 mAh (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (2)
 2. 4 tot 6 werkdagen (8)
 3. 5 tot 7 werkdagen (6)
 4. 8 tot 10 werkdagen (41)
 5. 10 tot 15 werkdagen (7)
 6. 20 tot 25 werkdagen (9)
Minimale afname
 1. 25 (13)
 2. 50 (10)
 3. 100 (14)
Materiaal
 1. Imitatie leer (1)
 2. Kunststof (21)
 3. Leer (1)
 4. Metaal (10)
 5. Nylon (1)
 6. Overig (15)
 7. Polyester (5)
Bedrukking
 1. (1)
 2. 1 kleur (60)
 3. 2 kleuren (48)
 4. 3 kleuren (48)
 5. 4 kleuren (45)
 6. Fullcolor (12)
Soorten
 1. Telefoonhouders (2)

Auto producten

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte auto producten zijn feitelijk niet meer weg te denken uit de webshop van Suprème Relatiegeschenken. Wij bieden auto producten met bedrukking in een breed assortiment aan, met daarin verscheidene prijzen, afmetingen en kwaliteiten. De categorieën die u onder andere terugvindt bij Suprème Relatiegeschenken, zijn::

 • Parkeerartikelen, zoals bedrukte parkeerkaarthouders en parkeerschijven;
 • Profielmeters, om het profiel in de banden op te meten;
 • Zonneschermen voor het raam;
 • Autobenodigdheden, zoals gereedschap, etc.

Een bedrukt auto product kan vrijwel door ieder bedrijf worden gebruikt. Er hoeft geen connectie te zijn met auto’s. De reden hiervoor is, dat bijna iedereen aan auto bezit, waardoor het bedrukte auto product dus ook door iedereen gebruikt kan gaan worden. U geeft eigenlijk een functioneel cadeau weg en u kunt de ‘’finishing touch’’ aanbrengen door middel van een bedrukking die past bij uw bedrijf. Daarover leest u meer onderaan dit blog bij het kopje ‘’auto producten bedrukken’’.

Auto producten met bedrukking kunnen tijdens verscheidene gelegenheden worden vergeven. Goedkopere uitvoeringen kunnen prima worden gebruikt als promotieartikel, om de naamsbekendheid te verhogen. Deze kunnen op drukke plekken worden uitgedeeld of per post worden toegestuurd. Een andere mogelijkheid is om de wat luxere uitvoeringen persoonlijk te overhandigen aan uw vaste klanten. U kunt de bedrukte auto producten ook prima tijdens de Kerst gebruiken als gift.

Auto producten bedrukken

Auto producten bedrukken gebeurt met behulp van verschillende bedrukkingstechnieken, omdat de meeste geschenken ook van verschillende materialen zijn gemaakt. De meest voorkomende bedrukkingstechnieken bij ons zijn:

 • Zeefdruk;
 • Transferdruk;
 • Tampondruk;
 • Graveren.

Auto producten bedrukken met een zeefdruk houdt in dat het geschenk met maximaal één kleur kan worden bedrukt. Bij een transferdruk ligt dit anders, want deze techniek kan meerdere kleuren tot zelfs full colour bedrukken. Een tampondruk is een stempeldruktechniek en wordt gebruikt voor de wat kleinere geschenken. Graveren kan alleen op de metalen uitvoeringen, omdat er wordt gewerkt met hoge temperaturen, waarbij kunststof dus zou kunnen smelten.

Bedrukte auto producten zijn geheel aan te passen aan uw bedrijf middels een bijpassende bedrukking. U kunt hier bijvoorbeeld uw eigen PMS-kleur voor gebruiken, maar ook een logo of andere afbeelding. Neem voor meer informatie contact op met Suprème door middel van het telefoonnummer:

Kijk bij onze auto producten!

Kijk bij onze parkeerartikelen, profielmeters en auto zonneschermen!