Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (5)
 2. 8 tot 10 werkdagen (3)
 3. 20 tot 25 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 50 (1)
Materiaal
 1. Kunststof (3)
 2. Overig (1)
 3. Papier (2)
Bedrukking
 1. (4)
 2. 1 kleur (4)
 3. 2 kleuren (4)
 4. 3 kleuren (2)
 5. 4 kleuren (2)
 6. Fullcolor (4)

Kalenders

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Kalenders bedrukken | Supremerelatiegeschenken.be

Iedereen kent de kalender wel en maakt er ook regelmatig gebruik van. Een kalender wordt vaak weergegeven in een tabelvorm, hierop worden vaak feestdagen en gedenkdagen weergegeven. Ook verjaardagen vinden de weg naar de kalenders, zo heb je speciale verjaardagskalenders om zo de belangrijkste data ’s niet te vergeten. Vroeger maakten mensen ook al gebruik van kalenders, de Egyptenaren waar hier als eerste mee. In de loop der jaren werden er verschillende soorten kalenders gemaakt, deze kalenders zagen er toch wel wat anders uit dan de kalenders die we nu gebruiken.

De kalender is een perfect relatiegeschenk om aan uw klanten te geven of om hierdoor uw naamsbekendheid mee te vergroten. U kunt de kalenders laten bedrukken met het logo van uw bedrijf of met de huisstijl, zodat iedereen gelijk kan zien waar de kalender vandaan komt. Voor de naamsbekendheid is het een perfect relatiegeschenk, een kalender wordt vaak ergens geplaatst waar meerdere mensen het kunnen zien en zo wordt er dus regelmatig naar gekeken.

Kalenders laten bedrukken en online bestellen 

Bij Supremerelatiegeschenken.be kunt u eenvoudig de mooiste kalenders laten bedrukken en online bestellen. In onze webshop vindt u verschillende kalenders, zo hebben wij weekkalenders, maandkalenders, kwartaalkalenders en jaarkalenders. Naast de verschillende soorten zijn de kalenders ook te verkrijgen in verschillende stijlen, zo hebben we omslag kalenders, bureaukalenders, scheurkalenders en meer. U kunt de kalenders doormiddel van diverse technieken laten bedrukken, zo maken wij gebruik van zeefdruk, transferdruk en ook kunnen we uw logo in de kalender graveren. Het maakt niet uit hoe u de kalender laat bedrukken, de kwaliteit wordt er niet minder op en is uitstekend.

Ruim assortiment aan relatiegeschenken

Naast kalenders vindt u bij Supremerelatiegeschenken.be nog veel meer relatiegeschenken en promotieartikelen. Zo hebben wij pennen, aanstekers, snoep en ga zo maar door, ook grote relatiegeschenken vindt u in ons ruime assortiment, hierbij kunt u denken aan tassen, elektronica artikelen en meer. Al deze producten kunnen eenvoudig worden bedrukt, dit kan worden gedaan doormiddel van verschillende technieken. Heeft u vragen over onze producten of wilt u meer informatie over onze diensten, dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u dan graag verder bij de zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk!