Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. In overleg (24)
Materiaal
  1. Kunststof (3)
  2. Leer (17)
  3. Metaal (1)
  4. Overig (3)
Bedrukking
  1. 1 kleur (3)

Agenda's

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Agenda bedrukken | Suprimerelatiegeschenken.be

Een agenda wordt door bijna iedereen wel gebruikt, de een gebruikt het digitaal en de ander heeft een papieren boekwerk. De agenda wordt meestal gebruikt om afspraken in te noteren of taken die nog moeten worden uitgevoerd, dit ligt natuurlijk helemaal aan uzelf. Het woord agenda komt uit het Latijn en betekend letterlijk ‘dat wat te doen is’. De agenda van nu is wel een groot verschil met de agenda van nu, natuurlijk heeft het nog wel steeds dezelfde functies. Agenda’s worden tegenwoordig in veel verschillende maten gemaakt, van verschillend materiaal en ze zijn te vinden in allerlei kleuren. Er zijn twee soorten agenda’s, zo heeft u de schoolagenda, deze houdt rekening met het schooljaar en begint dan ook pas met de telling in juli. Dan heb je de ‘gewone agenda’, dit is een agenda die begint bij januari en eindigt bij december, zo kunt u een heel jaar bijhouden.

Verschillende soorten agenda’s laten bedrukken

Agenda’s worden veel gebruikt en zijn vooral in het bedrijfsleven niet te missen. Het is daarom een uitstekend idee om agenda’s als relatiegeschenk weg te geven. Een relatiegeschenk wordt vaak gebruikt als promotiemateriaal om zo relaties en klanten te bedanken of om nieuwe klanten binnen te halen. Bij Suprimerelatiegeschenken.be vindt u verschillende agenda’s die u eenvoudig en voordelig kunt laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf. Zo vindt u in ons assortiment luxe lederen agenda’s, bureauagenda’s, zakagenda’s en standaardagenda’s.

Relatiegeschenken eenvoudig online bestellen

Naast agenda’s vindt u bij Suprimerelatiegeschenken.be nog een heleboel andere promotieartikelen. Zo hebben we relatiegeschenken die speciaal voor in de winter bedoeld zijn, hierbij kunt u denken aan ijskrabbers, mutsen en handschoenen. Strandballen, strandtassen en zonnebrillen kunt u perfect gebruiken als relatiegeschenk voor in de zomer. Dan hebben we ook nog promotiemateriaal die u het hele jaar door kunt gebruiken voor bijvoorbeeld het vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf. Heeft u vragen over onze producten of diensten, dan kunt u altijd contact op nemen met ons verkoopteam. Bekijk snel ons ruime assortiment en maak een keuze uit de beste promotionele producten van een uitstekende kwaliteit en ook nog een voor de beste prijzen!